Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki hogyan fizette ki az esküvőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan fizette ki az esküvőt?

Figyelt kérdés
1-2 even belul szeretnenk ossze hazaspdni a parommal, az en szuleim felajanlottak hogy segitenek penzugyileg, de nyilvan nem szeretnenk hogy ha mindent nekik kene fizetni. Szoval az volt a terv hogy a parom szulei, az en szuleim es mi is ossze dobjuk a penzt igy senkinek nem kell csodbe mennie az eskuvo miatt. Csak a csaladot meg 1-2 baratot akarunk elhivni de mikor anyosom megtudta hogy mennyien lennenk azt mondta o ezert nem fog fizetni mert neki ennyi penze nincs. Nem mondom hogy milliomosok, de a kozep osztalytol kicsit jobban elnek. Nem varom el senkitol hogy adjon penzt, nem is kertem soha. Az esik rosszul hogy emellett mindenre jut penze (fodrasz, kormos, joga, minden heten valami program, utazgatasok stbstb). Szerintetek onzo vagyok? Vagy hagyjam a fenebe es ne is foglalkozzak vele? Nyilvan lenne penzunk nelkuluk is az eskuvore, de igy az en szuleimmel szemben nem erzem fairnek

szept. 20. 09:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Röviden: igen, önző vagy. Semmi közöd hozzá, hogy egy másik ember mire költi a pénzét.
szept. 22. 01:46
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Röhej! 😂 Az jutott eszembe, hogy férfitól nég nem olvastam ilyen kérdést, amiben kifogásolná, hogy anyós pajti nem fizet eleget.
szept. 22. 02:12
 23/26 anonim ***** válasza:
Vagy pontosabban inkább após pajtit kritizálná a leendő férj, hogy milyen smucig.
szept. 22. 02:14
 24/26 anonim ***** válasza:
60%
Három évig spóroltunk rá.
szept. 22. 10:26
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

El sem fogadnám, hogy a szervezésbe fizessenek. Aki nagyon segíteni akar, az adja utólag nászajándékba és akkor nincs összevetés a másik örömszülőkkel.

Az esküvőt és a vacsorát fizesse a pár, akkor pont olyan lesz, ahogy elképzelték. Mások igényei így kizárhatók a szervezésből is. Ez a legtisztább.

szept. 23. 10:51
 26/26 anonim ***** válasza:
Én tudatosan évek óta erre spórolok, illetve szülőktől összesen kapunk egy milliót. A maradék az én félretett pénzemből megy, plusz a vőlegényem is belead, amennyit tud. Azért nem egyenlő az elosztás, mert én szeretnék inkább nagyobb bulit.
nov. 15. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!