Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő nagy esküvőt akar, én kicsit. Mi legyen?
A vőlegényem kitalálta, hogy meghívja a legtávolabbi rokonokat is, akikkel 5-10 évente találkoznak, régi haverokat, akikkel már évek óta nem beszéltek és kollégákat, főnököt is. Összesen így lenne neki 64. A 80%ukat azt se tudom ki és ő sem igazán ismeri mindet.
Én kis esküvőt szeretnék, összesen 8 embert gondoltam a részemről.
Én nem szeretnék olyan embereket, akik nem is fontosak számunkra, nem is ismerem őket. Meg ez borzasztó pénz lenne. Még egy kis esküvő is sokba kerül.
Nézd, ez kettőtök esküvője, nem csak a tied, így kompromisszumra kell jutni.Üljetek le és beszéljétek meg, hogy minek akar boldog -boldogtalant meghívni? Miből gondolja, hogy akivel évek óta nincs kapcsolata, az majd nem felültetni, hanem örömmel el is megy, hogy aztán megint ne halljon rólatok 15 évig? Azért legyünk reálisak: nemcsak a párnak tetemes kiadás egy esküvő, hanem a a meghívottnak is. Minél távolabbi a kapcsolat, annál nagyobb eséllyel fog kifarolni belőle a meghívott is; jó esetben akkor, amikor még nem kerül pénzetekbe.
Egyáltalán van hozzá anyagi forrása, hogy ennyi emberre kalkuláljatok?
Én erre egyet tudok mondani.
Megmondanám a férfinek, (abban az esetben, ha van ház, kocsi, félretett pénz, minden), hogy az egész esküvő 100%-át ő fogja kifizetni, így ha futja rá, tőlem 1000 embert is meghívhat.
Arra figyeljen csak oda, hogy azon felül is bőségesen maradjon félretett pénze.
#7 Valamint a kérdező is érvel az anyagi oldalával, valószínűleg ez lehet leginkább a probléma.Akinek van pénze, az nem aggódik rajta.
Az tényleg elég szánalmas, hogy valaki a nincsből akarja rázni a rongyot és még azt is elvárja, hogy fizesse a felét az, aki csak 8 embert akar meghívni a 70 helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!