Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a környezetetekben lenne ilyen pár?
Akik megszólják az ilyet, csak irigyek. :)
Van aki egy életen át nem talál magának párt!
Azért súgnak össze, mert a mai társadalomban ez az életszakasz jelentősen későbbre tevődött. Ennek oka, a nők felsőbb oktatásban való részvétele, illetve a karrier építése.
Ezáltal a 20 évest még nem tekintik önállónak, felnőttnek. Még nem egyedül él általában, nincs olyan keresete amiből meg tudna élni stb.
Mivel az átlagnál tehát kitolódik a házasság időpontja furcsának érzi, hogy valaki ilyen fiatalon megy férjez. Mint mondtam a 20 éves manapság inkább esik a fiatal felnőtt kategóriába, nem a felnőtt kategóriába.
Tehát, a házasságok nagy többsége veszélyben van, azok a házasságok, melyek fiatalon köttetnek statisztikailag még nagyobb veszélyben vannak.
Ettől függetlenül én nem állítom hogy egy ilyen kapcsolat vége csak rossz lehet, én is szeretnék abban hinni, hogy majd nem fogok elválni, az statisztikáktól függetlenül.
Remélem boldogok lesztek! :) Sok sikert, de szerintem azért jól gondold át!
én csak annyit mondok, hogy sok boldogságot a párnak :), semmi kivetni való nincs ebben. ahogy abban sem, ha fiatalon házasodik valaki, vagy idősebb korában. a házasságra nincs ideális megadott életkor, hogy na akkor ennyi idősen kell megházasodni.
hasonló a szitu, én 21 vagyok, a barátom 29 múlt, 3 éve vagyunk együtt, és lassan 1 éve élek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!