Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem illik exet meghívni az esküvőre?
Párommal több mint 5 éve vagyunk együtt.
Exemmel is nagyon jóban vagyunk, párom is haveri viszonyban van vele. Exemmel is van közös gyerek meg párommal is.
Egyetlen gond van, hogy exemnek azóta sincs senkije.
Beszéltünk már erről korábban, hogy a munkaideje stb miatt nem fér bele egy kapcsolat az életébe. Lehet csak kifogás, nem tudom.
Párommal most októberben lesz az esküvőnk.
Szívesen meghívnám az exemet de nem tudom nem lenne-e illetlenség... Függetlenül attól, hogy jóban vagyunk, ez már lehet rosszul érintené...
Mi a véleményetek?
Én nem hívnám meg.
Jóban maradtatok, még valamennyire a párod is, de javarészt a gyerek(ek) miatt. De ettől függetlenül ex, nem barát, nem családtag és semmi keresnivalója az exfeleség esküvőjén.
Én megkérdezném, mert ha tényleg baráti a viszony, jobban tartanék attól, hogy az bántja meg, ha nem hívom meg. Ahogyan már korábban is írták, biztosítanám róla, hogy nem lesz sértődés, ha nem szeretne eljönni.
Ezt félretéve, az én véleményem is, ahogyan a többi válaszadóé is szubjektív, a saját élettapasztalatainkon alapul, és arra vetítjük ki, hogy saját exeinkkel milyen a kapcsolatunk, el tudnánk-e valaha képzelni így egy esküvőt.
A saját exedet te ismered, te tudod, hogy hogyan reagálna. Ha szerinted kellemetlenül érintené, de nem merne nemet mondani, akkor ne hívd meg.
Viszont ami a legeslegfontosabb: ez a ti esküvőtök a pároddal. Ha te tényleg rosszul éreznéd magad, akkor eszedbe se jusson meghívni, és ezt a párodnak is meg kell értenie!
Ha annyira barati a viszony , hogy még ok is ajandekoznak szulinapra meg karacsonyra akkor mindenkepp elhivnam.
De megmondanam hogy nem kotelezo, ha neki fura lenne akkor nyugodtan mondjon nemet.
24, ha már egyenrangú vendég, ne mondja már, hogy nem kötelező 😂
A rokonoknak, barátoknak sem mondunk ilyet.l, mikor átadjuk a meghívót.
Voltam már olyan ersküvőn, ahol a menyasszony exe is ott volt, aki jó barátságban van a vőlegénnyel.
Ha a párod szeretné meghívni, neked mindegy, akkor hívjátok meg. Amúgy ő nemcsak ex, hanem a közösen nevelt egyik gyereked apja is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!