Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek nem illik exet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem illik exet meghívni az esküvőre?

Figyelt kérdés

Párommal több mint 5 éve vagyunk együtt.

Exemmel is nagyon jóban vagyunk, párom is haveri viszonyban van vele. Exemmel is van közös gyerek meg párommal is.

Egyetlen gond van, hogy exemnek azóta sincs senkije.

Beszéltünk már erről korábban, hogy a munkaideje stb miatt nem fér bele egy kapcsolat az életébe. Lehet csak kifogás, nem tudom.

Párommal most októberben lesz az esküvőnk.

Szívesen meghívnám az exemet de nem tudom nem lenne-e illetlenség... Függetlenül attól, hogy jóban vagyunk, ez már lehet rosszul érintené...

Mi a véleményetek?

aug. 30. 11:54
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
96%
Én nem hívnám meg. Mindenkinek kellemetlen lehet. Az exnek is, a jelenlegi párodnak is
aug. 30. 11:57
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a párodtól, ezt senki nem fogja tudni helyette/helyettetek eldönteni.
aug. 30. 11:58
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell eldöntened.
aug. 30. 11:58
 4/31 anonim ***** válasza:
91%
Adott szituációt függ, de én inkább nem hívnám meg.
aug. 30. 12:02
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha normalisan valtatok el,normalis barati a viszony, kozos gyereketek is van en meghivnam.

Vagyis attol fugg mit ertesz barati viszony alatt.

Ha jon a gyerekert isztok egy kvt es elcsevegtek ? Megtudjatok beszelni a gyerek dolgait normalisan ? A gyerek szulinapjan mindketten egyszerre reszt tudtok venni ?

Mert ez igy meg nem ok , hogy meghivd.

De ha amugy annyira haveri a viszony, hogy a vasarnali bogracsozasra is athivod, es nem csak a gyerek miatt vagytok haveri szinten hanem azert mert bar egyutt nem mukodott , de jofejek vagytok akkor meghivnam.

Ismerek olyan csaladot akik elvaltak , de szuper barati lett a kapcsolat mert csak egyutt nem mukodtek jol.

A volt feleseg segitett az a pali uj gyerekei korul is. Ott volt az eskuvojukon . Nagy kozos karacsonyi csaladi vacsik. Az uj feleseg, az uj ferj a kozos es uj gyerekek. Mind egyutt.

Es persze van olyan is, hogy bar nem utalkoznak , normalisan nevelik a gyereket " egyutt" , de azert nem barati a viszony annyira, hogy az eskuvore is meghivjak.

Szoval ezt neked kell eldonteni.

aug. 30. 12:05
 6/31 A kérdező kommentje:

Párom szeretné meghívni igazából, nekem teljesen mindegy.

Ők is szokták egymást ajándékozni szülinapon meg karácsonykor...

De azért szerintem ez más.

Én kellemetlennek érzem egy kicsit, ezért tettem fel a kérdést.

aug. 30. 12:06
 7/31 anonim ***** válasza:
97%
Abban az esetben, ha neki sincs senkije szerintem illetlenség elvárni, hogy végignézze azt hogy az ex élete szerelme újraházasodik, és ráadásul még ott a család stb, és szegény előttük egyedül legyen el
aug. 30. 12:07
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
De ha ez neki nem gond és szívesen elmegy akkor nincs baj, #7es vagyok. Esetleg kérdezd meg tőle őszintén, hogy szeretne e menni, vagy nem mert megérted hogy kellemetlen lenne neki
aug. 30. 12:08
 9/31 anonim ***** válasza:
92%
Így, hogy van közös gyerek mindenkivel meghívnám. Aztán, ha neki probléma, akkor ne jöjjön el.
aug. 30. 12:18
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Mi hasonló szituban voltunk, de megbeszéltük, hogy szívesen látnánk mindkettem, mert tényleg jó a viszony. Megköszönte, de nem jött el, azt mondta, kellemetlenül érezné magát. Tiszteletben tartottuk.
aug. 30. 12:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!