Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek nem illik exet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem illik exet meghívni az esküvőre?

Figyelt kérdés

Párommal több mint 5 éve vagyunk együtt.

Exemmel is nagyon jóban vagyunk, párom is haveri viszonyban van vele. Exemmel is van közös gyerek meg párommal is.

Egyetlen gond van, hogy exemnek azóta sincs senkije.

Beszéltünk már erről korábban, hogy a munkaideje stb miatt nem fér bele egy kapcsolat az életébe. Lehet csak kifogás, nem tudom.

Párommal most októberben lesz az esküvőnk.

Szívesen meghívnám az exemet de nem tudom nem lenne-e illetlenség... Függetlenül attól, hogy jóban vagyunk, ez már lehet rosszul érintené...

Mi a véleményetek?

aug. 30. 11:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
74%

Férfiként megtisztelném a menyasszonyom, hogy nem hívnám meg a volt csajaimat, esetleg, ha amúgy is kéne, pl. a nővérét.

De azt is elvárnám, hogy ő se hívja meg a volt kanjait!

aug. 30. 12:39
 12/31 anonim ***** válasza:
3%
haragudna párod ha egy kicsit megajándékoznád exedet? nem gondoltál még rá egyszer sem? exed biztosan örülne neki és szívből örülne! pároddal ez soha nem került szóba? és ezt nem bunkóságból írtam ide! tényleg!
aug. 30. 12:51
 13/31 anonim ***** válasza:
80%
Hát én nem örülnék az esküvőmön a volt feleségnek. Igaz, én nem is barátkozom vele.
aug. 30. 13:01
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Mivel eleve a párod szeretné meghívni, már nem, mint ex lenne jelen, hanem mint a vőlegény barátja.

Ilyen szituban szerintem nem lenne gáz.

Ezzel együtt úgy hívnám meg, hogy csak akkor jöjjön, ha nem érzi kellemetlennek, mondjon nyugodtan nemet.

aug. 30. 13:07
 15/31 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem ez az egész eléggé érett, emelkedett érzelmi érettségre utal mindenki részéről. Mégis, mások miatt talán nem hívnám el, mert ugye tudjuk, van az a réteg, hogy az ex d..ljön meg, mégis ezt a manővert hogy képzeled.
aug. 30. 13:34
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Ki szerint nem illik?

Hívd csak meg nyugodtan. Azt mondod jóban vagytok és párod is haveri viszonyban van vele. Akkor miért ne hívnàd meg. Már rég továbblépett rajtad, hiszen ugyanúgy jóban vagytok meg párod haverja. Ha nem így lenne, akkor nem tartanà veletek a kapcsolatot.

aug. 30. 13:49
 17/31 anonim ***** válasza:
84%

Ha a párod nem bánná, még talán, esetleg bele is férne, ha akarná.

De neked kellemetlen, úgyhogy nem.

aug. 30. 13:50
 18/31 A kérdező kommentje:

Nekem azért kellemetlen, mert nem tudom biztosra, hogy nem esne-e rosszul neki.

Ha lenne már neki is valakije, úgy biztosabb lennék benne.

De akkor megkérdezzük, maximum azt mondja, hogy ne haragudjunk inkább nem.

aug. 30. 14:01
 19/31 anonim ***** válasza:
68%
Meg se kérdezném. Ez egy kellemetlen helyzet. Én nem hívnám meg.
aug. 30. 14:04
 20/31 anonim ***** válasza:
Ha párodnak elfogadható és esetleg exet is megkérdezném.
aug. 30. 14:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!