Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők általában jobban szeretik az esküvőket, mint a férfiak?
Én férfi vagyok és utálom az esküvőket. Gyerekkoromban élveztem még, mert tetszett, hogy mindenki szépen felöltözik és sok édesség van. 😋 Na meg akkor nem is nekem kellett fizetni a végén. Felnőttként viszont nagyon nem élvezem, igazából egy csomó pénzbe kerül és abszolút nem befolyásolja azt, hogy milyen lesz később a házasság. A szereplés része taszít leginkább, hogy akkor pózolni, mosolyogni, jópofizni mindenkivel a semmiért igazából, mert szerintem sok ember nem örül, hogy sok tízezret ki kell adni néhány rántott húsért, sütiért. Meg azt sem szeretem, amikor piszkálnak, hogy "de neked mikor lesz, várjuk a meghívókat", ajj, nagyon utálom. :((
Viszont ahogy láttam a baráti körben, rokonságban a nők nagyon szeretik az ilyen eseményeket, az összes ismerősnél a nő akarta a nagy esküvőt, a férfiak megelégednének sokkal kevesebbel is, nem is veszek észre csomó mindent, hogy milyen virág, díszítés, stb volt, anyám ezekre mind figyel és meséli másoknak. Egyik barátomnak a barátnője is esküvőszervező akart lenni és örökké ezekről beszélt társaságban, hogy xy párnak milyen igényei voltak és ez milyen szuper dolog. Hát na ez is egy üzlet manapság, én biztos csak visszafogottat tartanék, ha egyszer odakerülök.
Szerintem ez "beállítódás" és nem azon múlik,hogy nő, vagy férfi az illető.
Nekünk hagyományos esküvőnk volt, férjem ugyan úgy imádta, mint én.
Rengeteget segített,készítette a díszeket (senki nem kényszerítette rá, maga akarta).
Nálunk medencés buli volt klasszikus lagzi helyett, a férjem imádta. A dekorációval együtt babráltunk (világító rudak meg egyéb party kellékek voltak), a kvíz kérdéseket együtt írtuk. Nem láttam rajta, hogy utálná.
Mások esküvőjét is élvezzük és várjuk mindketten. Örülünk, ha összejön a társaság, mindenki csini és megy a buli.
El tudom képzelni, hogy több nő szeret esküvőre menni, mint férfi, de azért általánosítani nem lehet.
Nagyon nem szeretem az esküvőket. Jellemzően dögunalom, tömegnyomor, és ezer fokban tartják. Egyre ritkábban is fogadunk el meghívást ezek miatt.
Mondanom se kell, a mienk nem ilyen volt, azt élveztem is:). Csak a legszűkebb család, pár barát ( össz vissz 17en voltunk), decemberben, hatalmas pelyhekben esett a hó, csodaszép volt, és az egész karácsonyi hangulatú díszítéssel, karácsonyfával, fenyőfúzérekkel, fényekkel, életnagyságú mikulásfigurával, 2 héttel karácsony előtt, ami a kedvenc ünnepünk:) A szertartás után csak egy ebéd volt, halk zene, beszélgetés❤️
En sem szeretem, sem a hazassag, sem az eskuvo nem erdekel semmilyen szinten. Utalok szerepelni es a kozeppontban lenni, meg jopofizni orakon keresztul. De nekem jovore lesz, szoval ugy vagyok vele, h tulelem parom kedveert, de karpotolnia kell egy fullos naszuttal :D
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!