Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tetszik az esküvőn valami, miért jönnek általában azzal az emberek, hogy "jaj csak irigykedsz"?
Az oldalon is megfigyeltem, meg a való életben is.
Pl. még évekkel ezelőtt egy kérdéshez írtam, hogy nem értem, az miért házasodik, ahol korábban sorozatos megcsalások voltak 5-6 évig mindkét fél részéről és hogy a testvérem is így megy férjhez. Utána sorozatban jöttek a kommentek és az üzenetek, hogy én csak irigykedek, mert ő férjhez megy. Igen, férjhez ment, mert "megváltozott", majd az első házassági évfordulójukra az volt az ajándék, hogy a bíró kimondta a válást. Mert kiderült, hogy annyit azért mégsem változott...
Vagy nyáron voltunk egy tipikus vidéki lagzin, ahol a beöltözött vőfély ordibált folyton, a két após már a húslevesezés előtt p.csarészeg volt, ment a kacsatánc, meg a szintetizátoros mulatós előadó. Mondtam utána otthon, hogy hát ehelyett hamarabb mennék két tanúval esküdni inkább, rém kellemetlen volt az egész este. Válasz: jaj te csak irigy vagy. Egy másik kérdésnél is, ahol a vendéget kérték meg, hogy sminkelje már ki a menyasszonyt és a pereputtyot (ingyen, a saját dolgaival), ő meg nemet mondott, páran kikiáltották a világ irigyének és hogy biztosan azért nem akarja segíteni az esküvő létrejöttét, mert irigy a menyasszonyra és a koszorúslányokra is.
Egy esküvőnél miért nem lehet elmondani, ha valami nem tetszik, vagy nem olyan jó? Miért az az első ilyenkor, hogy néhány ember kiabálja, hogy csak azért gondolod így, mert te biztosan irigy vagy?
Én alapból nem szívesen megyek esküvőre, de ha már el kell, akkor befogom a szám és elvagyok.
Egyébként a magyar esküvők katasztrófák, mindig van valahol valami hülye, aki részegen verekszik, vagy ordibál, még jól szituáltnak tűnő nők is bőven...
Mintha mindenkiben az lenne tudat alatt, hogy most kötelező megőrülni.
Fölösleges igazából leszólni.
Ilyen dolgokra én sem lennék irigy, a legkevésbé sem. Viszont nem is ér annyit az egész, hogy megjegyzéseket tegyek... Ha nekik ez kell, egyék meg, amit főztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!