Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik régóta együtt vannak és úgy házasodnak össze,
hogyhogy általában nem akarnak nagyobb esküvőt?
Mert általában ezek az esküvők mar muszajbol köttetnek, csak hogy az asszony “el hallgasson végre”. Ezt meg nyilván nem szeretik nagy dobra verni.
2022. júl. 24. 16:56
"Általában". Ezek csak a te tapasztalataid :)
Valószínűleg nincs összefüggés az esküvő nagysága, és az együtt töltött évek száma között.
Mi úgy voltunk vele, hogy sosem házasodunk össze, de 11 év után nagyon megértünk rá, megváltoztunk kívül-belül. Hatalmas esküvőnk volt, 2 évig szerveztük. Azért, mert ez volt az álmunk, rengeteg barátunk van, imádunk bulizni, alap volt, hogy megadjuk a módját :)
2022. júl. 24. 17:11
A tied is a te tapasztalatod. Mindenki nyilván a környezetében élőkről tud következtetni. Nem értem, miért kell ezen fennakadni.
2022. júl. 24. 17:21
Nekünk nem a lakodalom volt a fontos, hanem hogy házasok legyünk. A száz fős esküvőt mindketten pénzkidobásnak tartjuk.
Az oka meg egyszerű volt: ingatlanvásárlás előtt álltunk. Nem, nem a CSOK miatt, sose vettük fel. De könnyebben kaptunk hitelt, és jogilag tiszta helyzet, 50-50% minden.
2022. júl. 24. 17:34
2-es
Javaslom, hogy nézd meg az eljegyzés rovatot itt, es egyből meglatod az arányokat.
2022. júl. 24. 17:47
Nem attól függ szerintem hány évesek és mióta vannak együtt. Mi 4 év után hazasodtunk 26 évesen és kis eskuvonk volt,nem akartunk nagy felhajtást, nem azt tartottuk lényegesnek. A sogoromek 2 év után 30 évesen nagy lagzit csaptak. Kinek mi az igénye.
2022. júl. 24. 18:47
Mi 10 év után házasodtunk össze és viszonylag nagy lagzink volt, 100 fő vendég. Részünkről azért tolódott el ennyire a dolog, mert 16 évesek voltunk, amikor elkezdtünk járni, majd tanultunk, egyetemet végeztünk és csak ezután éreztük itt az idejét az esküvőnek. Nem szerettük volna, ha szülők fizetik ki a lagzit, mi magunk akartunk mindent rendezni. Napjainkban pedig nem kevés pénzt kell a nagy napra előteremteni. Voltak, akik a családban megjegyezték, hogy nekünk már minek ekkora csinnadrattát szervezni, miközben ez már ennyi év után nem szokás. Hát minket nem igazán érdekelt, hogy mi a "szokás". Erre vágytunk, meg is csináltuk. Remek volt az egész és utólag nagyon örülök, hogy nem hallhattunk senkire.
2022. júl. 25. 00:00
Szerintem nem attól függ.
Legalábbis a mi elképzelésünk nem ez.
2022. júl. 25. 21:53
Mi 7 éve vagyunk együtt. Max 50 fős esküvőt tervezünk. Templomi esküvő nem lesz, mivel egyikőnk sem vallásos (én meg vagyok keresztelve reformátusnak, de nem gyakorlom a vallást). Klasszikus lagzink sem lesz vőféllyel meg mulatós zenével, mert nem tetszenek nekünk ezek a szokások. Inkább valami kerti parti szerű lagzi lesz, vagy valami erdei buli a kedvenc zenéinkkel.
2022. júl. 26. 10:13
Mi 10 év után hazasodtunk 2 tanúval.
Hogy miért nem akartunk nagy lagzit? Mert a lagzi fiatal kezdo fülig szerelmes aprocskaknak való, akik most kezdik az életüket. Mint ahogy az összes lagzis hagyomány erről is szól, nem? Kicsit kellemetlenul érintett volna 9 év közös háztartás után a sok ifjú párnak szóló köszöntés.
Mi már érett pár voltunk, nem is annyira ifjuk, nem volt már hozzá kedvünk ;)
2022. júl. 27. 19:37
Kapcsolódó kérdések: