Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők általában jobban szeretik az esküvőket, mint a férfiak?
Én férfi vagyok és utálom az esküvőket. Gyerekkoromban élveztem még, mert tetszett, hogy mindenki szépen felöltözik és sok édesség van. 😋 Na meg akkor nem is nekem kellett fizetni a végén. Felnőttként viszont nagyon nem élvezem, igazából egy csomó pénzbe kerül és abszolút nem befolyásolja azt, hogy milyen lesz később a házasság. A szereplés része taszít leginkább, hogy akkor pózolni, mosolyogni, jópofizni mindenkivel a semmiért igazából, mert szerintem sok ember nem örül, hogy sok tízezret ki kell adni néhány rántott húsért, sütiért. Meg azt sem szeretem, amikor piszkálnak, hogy "de neked mikor lesz, várjuk a meghívókat", ajj, nagyon utálom. :((
Viszont ahogy láttam a baráti körben, rokonságban a nők nagyon szeretik az ilyen eseményeket, az összes ismerősnél a nő akarta a nagy esküvőt, a férfiak megelégednének sokkal kevesebbel is, nem is veszek észre csomó mindent, hogy milyen virág, díszítés, stb volt, anyám ezekre mind figyel és meséli másoknak. Egyik barátomnak a barátnője is esküvőszervező akart lenni és örökké ezekről beszélt társaságban, hogy xy párnak milyen igényei voltak és ez milyen szuper dolog. Hát na ez is egy üzlet manapság, én biztos csak visszafogottat tartanék, ha egyszer odakerülök.
Utalok jopofizni, őszintén nem is tudok.
Az ittas embereket sem nagyon bírom.
A ruhakat, a díszeket, a jó ételeket, a mulatságot szeretem.
Ha lenne is esküvőm nagyon kevés embert hívnék el, pont azert, es valoszinűleg valami kertben, hüvösebb évszakban tartanám. Nem a legnagyobb luxusban, de nem is ocskahelyen, inkabb egyszerűen.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!