Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A nők általában jobban szereti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők általában jobban szeretik az esküvőket, mint a férfiak?

Figyelt kérdés

Én férfi vagyok és utálom az esküvőket. Gyerekkoromban élveztem még, mert tetszett, hogy mindenki szépen felöltözik és sok édesség van. 😋 Na meg akkor nem is nekem kellett fizetni a végén. Felnőttként viszont nagyon nem élvezem, igazából egy csomó pénzbe kerül és abszolút nem befolyásolja azt, hogy milyen lesz később a házasság. A szereplés része taszít leginkább, hogy akkor pózolni, mosolyogni, jópofizni mindenkivel a semmiért igazából, mert szerintem sok ember nem örül, hogy sok tízezret ki kell adni néhány rántott húsért, sütiért. Meg azt sem szeretem, amikor piszkálnak, hogy "de neked mikor lesz, várjuk a meghívókat", ajj, nagyon utálom. :((

Viszont ahogy láttam a baráti körben, rokonságban a nők nagyon szeretik az ilyen eseményeket, az összes ismerősnél a nő akarta a nagy esküvőt, a férfiak megelégednének sokkal kevesebbel is, nem is veszek észre csomó mindent, hogy milyen virág, díszítés, stb volt, anyám ezekre mind figyel és meséli másoknak. Egyik barátomnak a barátnője is esküvőszervező akart lenni és örökké ezekről beszélt társaságban, hogy xy párnak milyen igényei voltak és ez milyen szuper dolog. Hát na ez is egy üzlet manapság, én biztos csak visszafogottat tartanék, ha egyszer odakerülök.

aug. 25. 13:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Akartam esküvőt a menyasszonyi ruha miatt. Aztán kinőttem belőle. Jelenleg el nem tudom képzelni, hogy lépkedek a templomban és kimondom az igent.
aug. 25. 13:56
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem, nőként.
aug. 25. 14:01
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
En nem. Akarhány exem volt mind tervezte a lagzit meg a nagy felhajtást csak én nem
aug. 25. 14:03
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Sztem rohadtul unalmas, tömeg van, jópofizni mindenkivel, tiszta időpocsékolás. Szóval nem minden nőnek izgi.
aug. 25. 14:06
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok és utálom az esküvőket. Vendégként se vagyok hajlandó részt venni. Kérdésedre válaszolva az átlag nő jobban szereti. Elmennek akkornis esküvő kiállításra ha nem is akarnak házasodni mert nekik szórakoztató.
aug. 25. 14:08
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, ha valaha lesz is esküvőm, olyat szeretnék, mint a Rettenthetetlenben, hogy titokban ketten összekötjük az életünket egy pap jelenlétében. Mondjuk nem tudom, hogy találok-e ilyen nőt, akinek ez megfelelne. 😀
aug. 25. 14:09
 7/20 anonim ***** válasza:
87%

Utalok jopofizni, őszintén nem is tudok.

Az ittas embereket sem nagyon bírom.

A ruhakat, a díszeket, a jó ételeket, a mulatságot szeretem.

Ha lenne is esküvőm nagyon kevés embert hívnék el, pont azert, es valoszinűleg valami kertben, hüvösebb évszakban tartanám. Nem a legnagyobb luxusban, de nem is ocskahelyen, inkabb egyszerűen.

29N

aug. 25. 14:13
 8/20 anonim ***** válasza:
53%
Én szeretem őket, mert mindig találok, legalább egy ivócimbit akivel az ingyen söröket és feleseket hajtjuk úgy meg egész szórakoztató...
aug. 25. 14:26
 9/20 anonim ***** válasza:
44%
Ez a társadalmi berendezkedés. Az is kinek a napja; a nőé? Ezzel is azt jelezzük, hogy a nőt sokszor megveszi a párja, hisz épp az esküvő meglée és szervezése eleve nem szimmetrikus...
aug. 25. 14:55
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem biztos, hogy nem, pedig nő vagyok. Dögunalom, parancsra jókedv, kiszámíthatóság...
aug. 25. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!