Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kit kérjek fel tanúnak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit kérjek fel tanúnak, ha nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés

Párom megkérte a kezem, és azon kicsit bepánikoltam hogy kéne egy tanú, de foglalmam sincs kit kérhetnék meg. Nem igazán vannak barátaim, haverok is csak a párom haveri köre, de egyikükkel se szoktam úgy külön beszélgetni meg semmi.

Nincs tesóm, vagy unokatesóm (vagyis utóbbi van, de 15 évesen gondolom nem lehet tanú).

Nincsenek keresztszüleim.

Gondoltam a nagynénémre, akivel jóban vagyok, de az a baj hogy két tanús esküvőt tervezünk, és fura lenne hogy a nagynéném ott van, miközben pl a szüleim nem... (bár még nem zártuk ki teljesen, hogy a legszűkebb családot meghívjuk, ez esetben megoldódott)

Páromnak bőven van kit felkérni, nem tudom pontosan kit szeretne, de van tesója, van több felnőtt unokatesója is akikkel nagyon jóban van... szóval így fura lenne hogy én meg valaki "idegent" hozok...

Kit szokás ilyenkor tanúnak kérni?

aug. 14. 12:49
 1/10 Kései Sirató ***** válasza:
100%

A párod tesójának van párja? Ha igen a párja lehetne a te tanúd.

Ha mégis jelen lesz a szűk család, akkor pedig a nagynénéd, ez teljesen jó ötlet. Én így tervezném a helyedben. Ha csak a szülők és testvérek lesznek jelen, az nem kerül sokba akkor sem, ha lesz valahol utána egy ebéd, vagy vacsora.

aug. 14. 13:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Párod tanújának (tesójának vagy barátjának) a párja esetleg?

A kéttanús részre párom a tesóját kéri fel, én pedig a tesója barátnőjét (nekem nincs tesóm). Jóban vagyunk velük, meg igazából praktikus így, mert könnyebb olyan időpontot találni, ami jó mindenkinek.

Bár mondjuk mifelénk nincsenek ebben olyan óriási hagyományok. Simán van, hogy valakinek van tesója, de mégis a legjobb barátját kér fel, senki nem akadna ezen fenn.

aug. 14. 13:09
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem legalább a szüleiteket hívjátok meg, utána egy ebéd és kész. Akkor apud/anyud lehetne a tanúd, a párodnak szintén apukája/anyukája. Emellett szerintem baromi jól esne nekik, hogy nem hagyjátok ki őket ebből az eseményből.
aug. 14. 13:11
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igen, a párom tesójának van párja (mire oda jutunk, addigra ők már házasok is lesznek), az unokatesóinak viszont nincs... Majd rákérdezek, hogy ő kire gondolt.

#3 -- Nem gondolnánk olyan nagy családi "eseménynek", nem kerítenénk neki nagy feneket, már több mint 8 éve együtt vagyunk, a rokonság és az ismerőseink szempontjából nem változik semmi (már rég együtt élünk, nem most "kezdődik a közös életünk"), ez inkább csak nekünk fontos.

Ha a szüleink mindenáron ragaszkodnak hozzá, akkor ott lehetnek, de banzájt nem akarunk, csak a párperces "alapszolgáltatást". (Utána pedig kettesben ünnepelnénk kettőnk kapcsolatát.)

aug. 14. 13:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez nem családi esemény, akkor mi? Más se 2 hét után házasodik. ATtól, hogy 8 éve együtt éltek, ez még de, fontos a házasság.
aug. 14. 13:36
 6/10 A kérdező kommentje:

Persze hogy fontos a házasság, ha nem így gondolnánk, nem házasodnánk. :)

Mint írtam, "a rokonság és az ismerőseink szempontjából nem változik semmi". A mi kettőnk kapcsolata lesz hivatalos, de nem az van mint régen, hogy most fogunk kiköltözni a szülői házból, stb.

aug. 14. 14:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi 40+-osak vagyunk, újrakezdők, bár első házasság mindkettőnknek, de 50 fős esküvőt tartottunk. Nem most költöztünk el a szülőktől. Az marha rég volt, már az én szüleim se úgy házasodtak.

Ettől persze ti úgy csináljátok, ahogy akarjátok, akár 2 tanúval.

aug. 14. 14:14
 8/10 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem arról szól, hogy hány vendéget hívjunk.... köszönöm az észrevételeket, de irreleváns. Akkor se szeretnénk több vendéges bulit, ha más meg igen.
aug. 14. 14:21
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Tehát barátaid nincsenek, szüleid sem fontosak annyira, hogy ott legyenek a nagy napon... Ne haragudj, de te minek élsz egyáltalán?:D

Mit csinálsz szabadidődben? Csüngsz a párod nyakán?

aug. 21. 21:32
 10/10 A kérdező kommentje:

Hát én legalább nem is másokat savazok szabadidőmben hogy “minek élnek”…. Jesszusom, mi a lóf. bajod van hogy ilyet írsz bárkinek is? Gondolkozz már el kicsit.

Amúgy olvasok, filmezek, fotózok, túrázok, kertészkedek, múzeumba/koncertre/moziba járok, videojátékozok, ilyesmiket szeretek legjobban csinálni szabadidőmben, ha már ennyire érdekel. Egyedül, vagy a párommal, vagy haveri körrel, ahogy épp kijön. Remélem most már megnyugszol.

aug. 22. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!