Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire red flag a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire red flag a lányoknak ha a fiúnak nincsenek barátai, társasága?

Figyelt kérdés
Nem ismerkedik vagy barátkozik, magának való. Ez red flag?

aug. 11. 08:39
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
aug. 11. 08:44
 2/42 anonim ***** válasza:
74%

Számomra ez hatalmas red flag.

Egyrészt azt jelzi, hogy nem igazán vannak szociális képességei és nem tudja megtartani az emberi kapcsolatait. Másrészt baromi megterhelő egyszerre az összes igényét kielégíteni valakinek. Kellenek a barátok...

aug. 11. 08:45
 3/42 anonim ***** válasza:
89%
Nem zavar, ha mondjuk nincs nagy barati tarsasaga, mert pl nekem is csak egy igazi jo baratom van, nincs is igenyem tobbre. De egy azert legyen, akire tamaszkodhat, ha en eppen/mar nem vagyok vele.
aug. 11. 08:46
 4/42 anonim ***** válasza:
78%

Azzal kiegészíteném, hogy engem sem a 35 fős, minden héten háromszor összeülős baráti társaság hiánya zavar. Nekem sincs ennyi barátom, és nem is igénylem, hogy minden napra legyen valami haverkás programom.

De az valóban intő jel, ha valakinek nincs 2-3 jó barátja, hanem tök egyedül van ebben a világban.

2-es voltam.

aug. 11. 08:50
 5/42 anonim ***** válasza:
80%
Alapból nem is illenék össze egy ennyire introvertált egyénnel. Nekem van 5-6 barátnőm + unokatesók, akikkel rendszeresen csinálok programokat, én se vagyok az a nagy “társaság középpontja”, de nagyon fura, ha valakinek egy darab barátja sincs.
aug. 11. 08:55
 6/42 anonim ***** válasza:
100%
És mi van ha az illető nem introvertált, egyszerűen minden jóbarátja az évek folyamán elköltözött más országba.
aug. 11. 09:02
 7/42 A kérdező kommentje:

Egyetlen gyerekkori barátja van akivel hetente szokott egy programot, a hét többi napján el van magában

Tehát nem arra kell gondolni hofy abszolút nincs senki

Csak erősen introvertált

aug. 11. 09:03
 8/42 anonim ***** válasza:
36%

Barátságok=facebook.

Na ez nekem nincs, pedig fiatalabb koromban még amikor mobilok se nagyon voltak, naponta vagy 30 haver minimum feljárt.

Most meg szanaszét mindegyik a világban, próbálkoztam face-val, a legjobb gyerekkori haverommal vesztem össze ott, a pötyögés miatt.

Na akkor örökre töröltem magam.

Meg nem igazán érdekel a politikai hovatartozása, meg egyéb rejtett képességeik.

Az embernek azért vannak barátai, mert nagyjából egy követ fújnak.

Na ezt zukorberg teljesen megfejeli a f.s programjával.

aug. 11. 09:08
 9/42 anonim ***** válasza:
84%
Green flag. Engem megnyugtat hogy nincsenek sokan olyanok akik kihasználják, mert a nagy társasági embereknél ez előfordul, hogy egy csomóan lehúzzák pénzzel, idővel. Főleg az önzetlen rendes embereket. De azért 1-2 rokonnal, munkatárssal legyen jóban.
aug. 11. 09:09
 10/42 anonim ***** válasza:
60%
#6 és nincs igénye újakra?
aug. 11. 09:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!