Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire red flag a lányoknak ha a fiúnak nincsenek barátai, társasága?
Számomra ez hatalmas red flag.
Egyrészt azt jelzi, hogy nem igazán vannak szociális képességei és nem tudja megtartani az emberi kapcsolatait. Másrészt baromi megterhelő egyszerre az összes igényét kielégíteni valakinek. Kellenek a barátok...
Azzal kiegészíteném, hogy engem sem a 35 fős, minden héten háromszor összeülős baráti társaság hiánya zavar. Nekem sincs ennyi barátom, és nem is igénylem, hogy minden napra legyen valami haverkás programom.
De az valóban intő jel, ha valakinek nincs 2-3 jó barátja, hanem tök egyedül van ebben a világban.
2-es voltam.
Egyetlen gyerekkori barátja van akivel hetente szokott egy programot, a hét többi napján el van magában
Tehát nem arra kell gondolni hofy abszolút nincs senki
Csak erősen introvertált
Barátságok=facebook.
Na ez nekem nincs, pedig fiatalabb koromban még amikor mobilok se nagyon voltak, naponta vagy 30 haver minimum feljárt.
Most meg szanaszét mindegyik a világban, próbálkoztam face-val, a legjobb gyerekkori haverommal vesztem össze ott, a pötyögés miatt.
Na akkor örökre töröltem magam.
Meg nem igazán érdekel a politikai hovatartozása, meg egyéb rejtett képességeik.
Az embernek azért vannak barátai, mert nagyjából egy követ fújnak.
Na ezt zukorberg teljesen megfejeli a f.s programjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!