Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire red flag a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire red flag a lányoknak ha a fiúnak nincsenek barátai, társasága?

Figyelt kérdés
Nem ismerkedik vagy barátkozik, magának való. Ez red flag?

aug. 11. 08:39
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
23%
mai világban? Már minden red flag ha ne tökéletes a férfi.
aug. 11. 10:09
 22/42 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem csak a defektes embereknek nincsenek barátai, már bocs. És nem a százfős társaságról, meg az állandó találkozókról és összejövetelekről beszélek, de mégis miféle életet él az, akinek nincsenek barátai??? Legalább néhány.
aug. 11. 10:11
 23/42 anonim ***** válasza:
63%
Én is home office-ban dolgozom. De pl. a régi barátaink barátai is eljönnek néha hozzánk pl. szalonnát sütni vagy kirándulás miatt itt aludni... stb. és új barátok lesznek. Vagy beiratkoztam már pár tanfolyamra, sportra életemben. A munkatársaimmal sem csak online tartom a kapcsolatot, hanem néha szoktunk sörözni. A gyerekeink barátai szülei közül vagy játszótéri ismeretségek miatt is alakultak már több éves barátságok. Vagy lett jó ismerősöm kórházban fekve. Vagy fél éve egy étteremben mellénk ült egy idősebb házaspár, mert nem volt hely, és olyan jót dumáltunk, s azóta összejárunk néha. Persze igazi bizalmi kapcsolat max. 5-10 emberrel van, de a többieknek is örülök, ha beszélünk, felhívom őket és vica versa, hogy mi van, hogy megy soruk. Hobbim a festés, ez aztán elég introvertált, de van, akikkel évente 1-2x összejárunk, aztán csöndben ülünk a parton és pingálunk, és az is tök jó élmény. Egy éve költöztünk falura végre, már jóban vagyok a szomszédokkal, de ehhez is az kellett, hogy megálljunk az utcán bemutatkozni, aztán újra és újra érdeklődjünk. Szóval én barátságosnak tartom magam, mégsem vagyok szerintem extrovertált, mert túlérzékeny vagyok, és hát a munkám miatt a napom nagy részében egyedül vagyok és nagyon fáraszt, ha sokan vannak körülöttem. Szerintem ha be kellene járnom emberek közé, újra a nagyvárosi nyüzsgésbe, konkrétan belebetegednék (és volt is ilyen szakasza az életemben, mindig volt valami bajom). Pl. Utálom ha néznek, amikor dolgozom, utálom, ha olyanokkal beszélek, akik "belefolynak az aurámba", és szenvedés emberek között lenni, ha épp nincs jó kedvem, mert pluszba úgy érzem, hogy zavarok, míg mások érzelmeit túl könnyen átveszem. De bizonyos mennyiségű szimpatikus ember társaságát meg kifejezetten igénylem, szerintem kell az ember személyiségfejlődéséhez, világlátásához a visszajelzés, kapcsolatok.
aug. 11. 10:18
 24/42 anonim ***** válasza:
0%
#17 de három barátnál nemis kell több :D Én arról beszélek, ha valakinek 0 barátja van és azt mondja kifogásnak, hogy nincs hol barátkozni. Dehogynem van.
aug. 11. 10:21
 25/42 anonim ***** válasza:
57%

Ha abszolút nincs senkije, az red flag. Ha van 1 barátja, az nem. Ha nem tudja, mit jelent az introvertált (semmi köze a barátok számához), az szemforgatás.

Ha magának való, és csak arra kell nő, mert baszna, red flag. Ha a nő arra kell neki, hogy minden érzelmi igényét kielégítse egy személyben, az is red flag.

aug. 11. 10:25
 26/42 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem tovabbra sincs. Nyilvan, ha olyan munkahelyed van, ahol vannak veled egy koruak vagy hasonlo helyzetben levok (gyerekeik is vannak), vagy van mar gyereked es ot viszed kozossegbe, sokkal konnyebben kerulsz tarsasagba.

En egy 10 fos munkahelyen dolgozom, mindenki dupla annyi idos, mint en es tobbnyire ferfiak. Nincs gyerekem, nyilvan nem jarok jatszoterre vagy viszem ot suliba, ahol mondjuk a szulokkel tudok spanolni. Munka mellett tanfolyamot vegzek, ami teljesen online, egyedul a vizsgan talalkozom nehany emberrel. Inni es bulizni, fesztivalra nem jarok.

Szoval akkor hol is kene baratokat keresni? Az utcan kene setalgatnom es leszolitanom az embereket?

aug. 11. 10:25
 27/42 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem erősen. 1-2 jóbarátra azért tudjon szert tenni az ember!

Ismerek olyan embereket, akik egyetlenegy baráttal sem rendelkeznek, nem véletlenül. Túlzottan kritikusak, mindenkiben csak a hibát keresik, és ezt hosszabb távon szerintem nem sok ember tolerálja.

aug. 11. 15:00
 28/42 anonim ***** válasza:
0%
Nem véletlen, ha valakinek nincsenek barátai...
aug. 11. 15:31
 29/42 A kérdező kommentje:
Tehát ha megelégszik egy nagyon jó baráttal az red flag vagy sem?
aug. 11. 15:35
 30/42 anonim ***** válasza:
0%

29

Nekem igen, de bizonyára van olyan, akinek nem.

aug. 11. 15:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!