Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire red flag a lányoknak ha a fiúnak nincsenek barátai, társasága?
Ha abszolút nincs senkije, az red flag. Ha van 1 barátja, az nem. Ha nem tudja, mit jelent az introvertált (semmi köze a barátok számához), az szemforgatás.
Ha magának való, és csak arra kell nő, mert baszna, red flag. Ha a nő arra kell neki, hogy minden érzelmi igényét kielégítse egy személyben, az is red flag.
Szerintem tovabbra sincs. Nyilvan, ha olyan munkahelyed van, ahol vannak veled egy koruak vagy hasonlo helyzetben levok (gyerekeik is vannak), vagy van mar gyereked es ot viszed kozossegbe, sokkal konnyebben kerulsz tarsasagba.
En egy 10 fos munkahelyen dolgozom, mindenki dupla annyi idos, mint en es tobbnyire ferfiak. Nincs gyerekem, nyilvan nem jarok jatszoterre vagy viszem ot suliba, ahol mondjuk a szulokkel tudok spanolni. Munka mellett tanfolyamot vegzek, ami teljesen online, egyedul a vizsgan talalkozom nehany emberrel. Inni es bulizni, fesztivalra nem jarok.
Szoval akkor hol is kene baratokat keresni? Az utcan kene setalgatnom es leszolitanom az embereket?
Szerintem erősen. 1-2 jóbarátra azért tudjon szert tenni az ember!
Ismerek olyan embereket, akik egyetlenegy baráttal sem rendelkeznek, nem véletlenül. Túlzottan kritikusak, mindenkiben csak a hibát keresik, és ezt hosszabb távon szerintem nem sok ember tolerálja.
29
Nekem igen, de bizonyára van olyan, akinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!