Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire red flag a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire red flag a lányoknak ha a fiúnak nincsenek barátai, társasága?

Figyelt kérdés
Nem ismerkedik vagy barátkozik, magának való. Ez red flag?

2024. aug. 11. 08:39
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

8

Gondolom magadból indulsz ki.

2024. aug. 11. 09:18
 12/42 anonim ***** válasza:
46%
Ha valakinek "red flag", hogy kevés vagy online barátaim vannak csak, az nekem is "red flag", mert NAGYON nem hasonlítanánk egymásra az adott nővel, nincs értelme kapcsolatot mímelni.
2024. aug. 11. 09:30
 13/42 anonim ***** válasza:
86%

Az a lényeg, hogy passzoljanak. Nekem a volt férjem volt totál antiszoc. Vagyis volt talán 2 ritkán látott barátja, de amikor azok külföldre mentek, onnantól senki. Minden társasági, családi eseményt végigszenvedett, de ha egyedül mentem vagy hozzánk jöttek, pedig nem vagyok nagyon pörgős én se, sőt inkább otthonülős, vagy csak hosszan telefonáltam, akkor meg az volt a baj és jó lelkiismeretfurdalást csinált. Munkatársai minden munkahelyen hülyék, lusták és gonoszak voltak. És ő mindig többre hivatott lett volna, de ez mindig mások hibájából nem jött össze. Beleértve a főnökétől az anyján át a gyerekeit.

Szóval ha valaki nem igényli és a másik se és így boldogok, akkor szerintem tök oké. De ha olyan, aki utálja az embereket és mindenkire féltékeny, hogy annak csak jobb lehet, na az red flag. Mert általában ezek emberek önmagukat utálják és mindig neked kell megmenteni, ami lehet kedvesnővéri gondoskodási kihívás az elején, de hosszú távon elég fárasztó és rájössz, hogy egy feneketlen útba dobálod figyelmet, jókedvet, bátorítást... csak önmagát tudná kihúzni, de helyette téged húz bele.

2024. aug. 11. 09:37
 14/42 anonim ***** válasza:
62%

#10nek

Időm nincs újakra, meg energiám...

Nameg hol lehet jóbarátokat szerezni 30felett? Kocsmába nem akarok járni...

Sportból kifolyólag vannak akikkel együtt bringázunk, de azon kívül nem lehet velük haverkodni... tehát 30 felett veszett fejsze nyele...

2024. aug. 11. 09:42
 15/42 anonim ***** válasza:
En sem nagyon tudom, hogy/hol lehet baratkozni, bulizni es inni sem jarunk, fesztival is kizarva, a velunk egykoruaknak meg ez a szentharomsag…
2024. aug. 11. 09:46
 16/42 anonim ***** válasza:
0%
#14 szerintem akárhol lehet barátkozni. Én is közeledek a 30-hoz, de a többéves barátságaimon felül szereztem kutyasétáltatás közben is új barátnőt, munkahelyen is lehet.
2024. aug. 11. 09:47
 17/42 anonim ***** válasza:
74%

16.

Home office-ban kíváncsi leszek kivel barátkozol.

Nekem kb. 3 barátom van (legalábbis őket tekintem annak), mindegyiküket régóta ismerem.

2024. aug. 11. 09:49
 18/42 anonim ***** válasza:
64%

Önmagában nincs baja a lányoknak az introvertáltsággal, az a baj, ha depresszió, önértékelési és kommunikációs problémák miatt introvertált az illető, nem azért, mert az akar lenni, mert mondjuk annyira lefoglalja egy világmegváltó alkotás... hanem mert nem tud kapcsolódni, hiába szeretne. Természetesen így nehezebb társat találni, hiszen kevesebb emberrel találkozik, akár nem tud olyan könnyen érzelmeket, metakommunikációt olvasni, nem érti az íratlan társadalmi szabályokat.

Egyébként meg a hosszú élet egyik összetevője a társasági élet, hogy van kihez szólni, hogy mások szemével is látod magadat, használod a kommunikációs képességeidet. Ez megőrzi a mentális egészséget.

2024. aug. 11. 09:52
 19/42 anonim ***** válasza:

Én pl asztalos vagyok, maszekként egyedül kb 10x annyit keresek, mintha munkahelyem lenne, így a munkahelyi barátkozás kiesett... kutyám meg nincs szóval a kutyasétáltatós haverkodás is :D

Munkában pedig leginkább csak üzleti kapcsolataim születnek.

Szóval nehéz dió ez, egyelőre nem találtam rá választ.

2024. aug. 11. 09:55
 20/42 A kérdező kommentje:
Nem akar barátokat, nem érdekli. Mivel egy barátja elég időközönkénti társaságnak
2024. aug. 11. 09:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!