Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találjak végre barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjak végre barátnőt ha nem járok bulizni, nincsenek barátaim és félénk vagyok?

Figyelt kérdés

2023. szept. 28. 16:51
 1/7 A kérdező kommentje:
20/f
2023. szept. 28. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
Maradj otthon a 4fal között, várd hogy becsöngessen és közben gondolkozz hogy mi az a POZITÍVUM ami felkeltheti egy csaj érdeklődését. De segítek! Nem segít ha nem jársz bulizni (unalmas vagy magyarul), nincsenek barátaid (ennek is oka van, de biztos nem az hogy oltári jó fej vagy) és félénk (GYÁVA)vagy. Ráadásul 20évesen "tini"? Tini az max 17év...te már fiatal felnőtt vagy ELVILEG, de ha a tinik közé sorolod magad akkor szellemileg még nem vagy érett egy párkapcsolatra. Megoldás? Fejezd be az önsajnálatot, emeld fel a segged és indulj neki az éjszakának HOLNAP ESTE!
2023. szept. 28. 17:43
 3/7 A kérdező kommentje:
tehát aki nem issza öntudatlanra magát és hányja szét magát az unalmas? érdekes világnézeted van
2023. szept. 28. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Menj el orvoshoz, szerezz barátokat és ha ezek megvannak, akkor mehetsz csajozni.:)
2023. szept. 29. 09:37
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, sajnos az a normális ha valaki minden héten bulizni megy és lerészegedik, tehát a hozzánk hasonlóak "furák" a világ nagy részének szemében.

Lassan 22 évesen én is így vagyok. Nem értem a korosztályom.

2023. szept. 29. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:
34%
Hol olvastad hogy idd magad öntudatlanra és okádd össze magad? Ne is mozdulj ki! Maradj otthon és őszintén csodálkozz hogy miért vagy egyedül!
2023. szept. 29. 16:45
 7/7 anonim ***** válasza:
49%
Menj kocsmazni let's go
2023. okt. 6. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!