Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura, hogy kb. megterveztem már az esküvőnket, pedig még el sem jegyzett?
Nem azért, mert "menyasszörny" akarok lenni, de ő a passzívabb fél a kapcsolatunkban. Közösen döntünk mindenről, de általában én szűkítem a lehetőségeket.
Pl. kanapévásárláskor nem 1200 típusból kellett választania, hanem szűkítettem 5 fajtára, majd a szín-szövetválasztásnál is szintén volt 3 fajta anya és szín.
Azért, mert jobb a stílusom, könnyebben látom, mi illik mihez, hogy mutatna jól. Ő 5 árnyalat között nem látja a különbséget, neki mind az 5 csak "zöld".
Meghallgatom a véleményét, nem erőltetem rá az akaratomat, de így könnyebb mind a kettőnknek. Tehát az esküvőnél sem az lenne, hogy én közlöm, ez így lesz, úgy lesz, neki pedig csend a neve és legyen a helyén, majd ha kell.
Viszont az esküvőnket már nagyon várom, annak ellenére, hogy (egyelőre) nem jegyzett még el.
A ruhámat már megtaláltam, tudom, hogy lesz a hajam, hogy milyen ékszerek lesznek rajtam. Van egy parfüm, amit addig nem akarok megvenni, mert azt tudom elképzelni "esküvői illatnak".
Tudom, miben lesznek a koszorúslányaim, hogy kik lesznek azok, hogy milyen ajándékkal kérem fel őket és még sorolhatnám az ilyen kis részleteket.
Szerintetek ez fura, vagy minden nő szokott ilyesmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!