Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fura, hogy kb. megterveztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura, hogy kb. megterveztem már az esküvőnket, pedig még el sem jegyzett?

Figyelt kérdés

Nem azért, mert "menyasszörny" akarok lenni, de ő a passzívabb fél a kapcsolatunkban. Közösen döntünk mindenről, de általában én szűkítem a lehetőségeket.

Pl. kanapévásárláskor nem 1200 típusból kellett választania, hanem szűkítettem 5 fajtára, majd a szín-szövetválasztásnál is szintén volt 3 fajta anya és szín.

Azért, mert jobb a stílusom, könnyebben látom, mi illik mihez, hogy mutatna jól. Ő 5 árnyalat között nem látja a különbséget, neki mind az 5 csak "zöld".

Meghallgatom a véleményét, nem erőltetem rá az akaratomat, de így könnyebb mind a kettőnknek. Tehát az esküvőnél sem az lenne, hogy én közlöm, ez így lesz, úgy lesz, neki pedig csend a neve és legyen a helyén, majd ha kell.

Viszont az esküvőnket már nagyon várom, annak ellenére, hogy (egyelőre) nem jegyzett még el.

A ruhámat már megtaláltam, tudom, hogy lesz a hajam, hogy milyen ékszerek lesznek rajtam. Van egy parfüm, amit addig nem akarok megvenni, mert azt tudom elképzelni "esküvői illatnak".

Tudom, miben lesznek a koszorúslányaim, hogy kik lesznek azok, hogy milyen ajándékkal kérem fel őket és még sorolhatnám az ilyen kis részleteket.

Szerintetek ez fura, vagy minden nő szokott ilyesmit?

júl. 22. 12:47
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez így fura kicsit. Oké, hogy passzívabb meg átadja a szervezést, de akkor az már jobban venné magát ki, ha lennének opciók, és nem az, az ő bármilyen visszacsatolása nélkül, hogy "ez márpedig ilyen lesz, és kész". Nyilván abban, ha követitek a hagyományokat, nem lesz nagy beleszólása, hogy te hogy nézz ki, de a többiben azért legalább opciókat érdemes lenne neki adni.
júl. 29. 10:43
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Fura és nagyon csalódott leszel, ha nem vesz el.
aug. 14. 12:48
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

Régi kérdés, de azért válaszolok, most bukkantam csak rá.

Nálunk most volt a lánykérés, szervezzük az esküvőnket. Még a lánykérés előtt 2 évvel (!) már elkezdtem tervezgetni. Mire odáig jutottunk, hogy tényleg kezdhetjük a szervezést, már a századik elképzelésem volt, de tudtam, hogy mit akarok. Tudtam, melyik helyszíneket fogjuk megnézni és végül a személyes kedvencem lett a befutó. Tudtam hogy nagyjából mennyibe fog kerülni, nem az eljegyzés utáni hetekben döbbenten rá, hogy milyen drága dolog egy ilyen buli. Tisztában voltam sok dologgal, hagyományokkal, amiket nem fogok megtartani, mi jó egy ilyen eseményen vendég szempontból és mi nem, kit hívunk és kit nem. Stb stb végtelenségig lehetne sorolni. És ez nem baj! Sőt, legalább nem kell kapkodni majd az igazi szervezéskor. 9 hónapunk van rá nekünk. Már csak 7. Lehet, hogyha soha életemben nem gondoltam volna az esküvőnkre, akkor kellhetne akár két év is, hogy egy jót szervezzek, mindennek utána nézzek.

Abba meg tényleg fölösleges belekötni, hogy a kérdező koszorúslány ajándékot szeretne meg ilyenek... Mindenki mást szeretne. Nekem nem is lesznek koszorúslányaim, de belém lehetne kötni más miatt, pl miért nem lesz templomi, vagy mulatós zene, vagy köszönő ajándék, vagy bármi. Vagy egyáltalán miért lesz lagzi, mert ugye manapság a 10 fős vacsi a divat és az a rossz, aki meghívja a kicsit távolabbi rokonokat is. Amúgy a miénk 40 fős lesz, ez se sok, de persze sokan ezt sem tudják hova tenni, hogy akkor minek a lagzi, ki fog táncolni... Hát nekem ez a vágyam, soha nem lesz még egy ilyen rendezvényem, úgyhogy olyan lesz, amilyet mi szeretnénk.

Megvolt amúgy azóta az eljegyzés? :)

Tényleg ne érezd rosszul magad, sok nő, akinek komoly kapcsolata van, legalább néhány dolognak utána néz és van elképzelése az esküvőjéről még az eljegyzés előtt. :)

nov. 17. 08:12
 44/44 anonim ***** válasza:
100%
Ja és abba belekötni, hogy mennyi szabadideje van... Egy embernek, aki napi 8 órát dolgozik, gyermektelen, nincs egyéb kötelezettsége a házimunkán kívül, van kb 5 óra szaabdideje egy nap. Van, aki úszással, van, aki gitározással, van, aki GTA-val, más meg az esküvője szervezésével tölti. Ilyen egyszerű.
nov. 17. 08:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!