Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illetlenség lagzin 10-kor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illetlenség lagzin 10-kor elmenni aludni? 36F

Figyelt kérdés
Alapból álmos szoktam lenni 9-10 órakor, főleg ha iszok is. Nekem úgy lenne a tökéletes hogy megvan a vacsora, utána egy két pálinka, egy kis tánc aztán irány az ágy.
júl. 16. 14:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem teljesen természetes hogy valaki elköszön, ha nem érzi jól magát és pihennie kell. Emberek vagyunk.
júl. 16. 15:31
 12/24 anonim ***** válasza:
56%

Kit izgat más mit gondol?

Csináld mindig azt amihez kedved van.

júl. 16. 15:53
 13/24 anonim ***** válasza:
56%
Nem illetlenség, és mindenki megérti, viszont illik elköszönni.
júl. 16. 15:54
 14/24 anonim ***** válasza:
44%

Senki nem fog foglalkozni azzal, hogy korán elmentél, max megpróbálnak marasztalni kicsit, de határozottan elköszönsz és kész.

Szó nélkül lelépni viszont elég paraszt dolog.

júl. 16. 16:09
 15/24 anonim ***** válasza:
64%
150 fős esküvőn, ha nem közvetlen hozzátartozó vagy (testvér, szülő vagy legjobb barát), észre sem fogják venni, hogy leléptél. Ha netán megkérdezik, megmondod, hogy nem érezted jól magad (fizikailag).
júl. 16. 16:24
 16/24 anonim ***** válasza:
22%
150 fős esküvőn ha nincs rendszeres kapcsolatban a párral, akkor felesleges elköszönni és megzavarni a programot.
júl. 16. 16:25
 17/24 A kérdező kommentje:
Szerintem fura lenne az ifjú párt este 10kor a táncparketten azzal nyaggatni hogy én lelépek. Főleg ha valami program van, pl. vonatozás vagy valami játék.
júl. 16. 16:28
 18/24 anonim ***** válasza:
17%
Jogsid van-e azóta?
júl. 16. 16:57
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Pont úgy kéne elmenned, hogy senkinek nem szólsz. Mitha csak az épület elé mennél ki egy kicsit friss levegőt szívni, aztán tovább ballagsz. Úgy a kutya se fogja észrevenni. Még a melletted ülők is azt fogják hinni, hogy mások mellé ültél, azért nem látnak már.

Ha mondod valakinek, onnantól már ciki lesz, mert arra fognak gondolni, hogy nem érzed jól magad a lagzin (nem egészségileg, hanem a hangulatod nem jó) és annak, aki ezt szervezte, az nem jó érzés.

júl. 16. 17:02
 20/24 anonim ***** válasza:
47%
Én kimentem a parkolóba hányni, a kutya se keresett 1,5 órán át amíg kiszellőzött a fejem.
júl. 16. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!