Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illetlenség lagzin 10-kor elmenni aludni? 36F
Figyelt kérdés
Alapból álmos szoktam lenni 9-10 órakor, főleg ha iszok is. Nekem úgy lenne a tökéletes hogy megvan a vacsora, utána egy két pálinka, egy kis tánc aztán irány az ágy.júl. 16. 14:55
11/24 anonim válasza:
Szerintem teljesen természetes hogy valaki elköszön, ha nem érzi jól magát és pihennie kell. Emberek vagyunk.
12/24 anonim válasza:
Kit izgat más mit gondol?
Csináld mindig azt amihez kedved van.
13/24 anonim válasza:
Nem illetlenség, és mindenki megérti, viszont illik elköszönni.
14/24 anonim válasza:
Senki nem fog foglalkozni azzal, hogy korán elmentél, max megpróbálnak marasztalni kicsit, de határozottan elköszönsz és kész.
Szó nélkül lelépni viszont elég paraszt dolog.
15/24 anonim válasza:
150 fős esküvőn, ha nem közvetlen hozzátartozó vagy (testvér, szülő vagy legjobb barát), észre sem fogják venni, hogy leléptél. Ha netán megkérdezik, megmondod, hogy nem érezted jól magad (fizikailag).
16/24 anonim válasza:
150 fős esküvőn ha nincs rendszeres kapcsolatban a párral, akkor felesleges elköszönni és megzavarni a programot.
17/24 A kérdező kommentje:
Szerintem fura lenne az ifjú párt este 10kor a táncparketten azzal nyaggatni hogy én lelépek. Főleg ha valami program van, pl. vonatozás vagy valami játék.
júl. 16. 16:28
19/24 anonim válasza:
Pont úgy kéne elmenned, hogy senkinek nem szólsz. Mitha csak az épület elé mennél ki egy kicsit friss levegőt szívni, aztán tovább ballagsz. Úgy a kutya se fogja észrevenni. Még a melletted ülők is azt fogják hinni, hogy mások mellé ültél, azért nem látnak már.
Ha mondod valakinek, onnantól már ciki lesz, mert arra fognak gondolni, hogy nem érzed jól magad a lagzin (nem egészségileg, hanem a hangulatod nem jó) és annak, aki ezt szervezte, az nem jó érzés.
20/24 anonim válasza:
Én kimentem a parkolóba hányni, a kutya se keresett 1,5 órán át amíg kiszellőzött a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!