Illetlenség nem elmenni és pénzt se adni az esküvőre ebbe az esetben?
Unokatestvérem tegnap szólt hogy 1 hónap múlva házasodnak(juni 22).
A nagyobbig gyerekem most májusba ballagot a kisebbik most fog juniusba(21-n).
Mondtam neki h jó gyorsan leszervezték,meg még nem tudom h megyünk e,át kell gondolnom mert elöző nap ballagás is lesz. De ő kb tényként veszi ott leszünk.
Egész éjjel ezen agyaltam ha negfeszülök se tudok erre pénzt áldozni.
Ő annak idején ott volt az én esküvőmön.
"Sajnálom, de nem tudok menni. Nagyon sok a kiadásom, a gyerekeimnek is most van a ballagása."
Ennyi. Ha nem érti meg, az ő baja. Biztos más meghívottnak is van ilyen gondja. Nem valami jó időpontot választottak.
Ne haragudj, ez hirtelen jött, 2 ballagás után már nincs keret az esküvőre. 2 tanús lesz, vagy mi? Ilyen hamar milyen esküvőt szervez?
Nálunk barátnőm nem értette meg, hogy nekünk a szállás Bp. - en plusz útiköltség plusz ruha, cipő plusz ajándék nem fért bele hirtelen úgy, hogy lagziba nem hívtak, de a távolság miatt ott kellett volna aludni. Azt meg oldjam meg én vhogy, természetesen. Azóta nem beszélünk.
Nem kell elmenned, ez a régi beidegződés, hogy ő is ott volt az enyémen..." hülyeség. Nem történhetett azóta ezer dolog, ami miatt te nem tudsz elmenni az ő esküvőjére most? Dehogynem.
"Sajnálom, Jani/Juci, de ez nagyon hirtelen jött, előző nap lesz a gyerekem ballagása mi is nagy szervezésben vagyunk és az idő szűkössége, illetve a tanév vége miatt nem tudunk elmenni. Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!