Illetlenség nem elmenni és pénzt se adni az esküvőre ebbe az esetben?
Unokatestvérem tegnap szólt hogy 1 hónap múlva házasodnak(juni 22).
A nagyobbig gyerekem most májusba ballagot a kisebbik most fog juniusba(21-n).
Mondtam neki h jó gyorsan leszervezték,meg még nem tudom h megyünk e,át kell gondolnom mert elöző nap ballagás is lesz. De ő kb tényként veszi ott leszünk.
Egész éjjel ezen agyaltam ha negfeszülök se tudok erre pénzt áldozni.
Ő annak idején ott volt az én esküvőmön.
Szerintem valaki lemondta, ezért tömték be veletek a rést. Tudod, hogy legyen elég ember, aki kiperkálja az esküvőt.
De ha tényleg ilyen hirtelen jött, akkor sem mennék, ha nekem ez anyagilag nem fér bele. Meg akárki akármit mond, nem 1 hónappal korábban kell szólni.
Nem lesz rongyrázás a 8.as ballagáson,de még vannak költségek. Tablófotozást kell fizetni,új ünneplő cipő kell,az ünneplő nadrág is vízmértékes. A testvére ballagására vette volna fel őket,akkor derült ki,ugye ezeket nem hordja mindennap az ember. Nem olcsók ezek se. Otthon lesz utána egy kis kajálás amit én főzők meg,a tortát rendeltem egyedül. Tehát vannak még költségek bőven.
A nagymamám a gyerek dédije már szólt hogy nem jön a ballagásra(unokatesóm a kedvenc unoka nyílt titok).
Szóltam egyébként nekik h nem megyünk,sok volt meg lesz is a
kiadás. Majd útoĺag a juliusi fizukor adok nekik pénzt sztem.
Azért ilyen gyorsan szervezték le,mert ahol tartják ott visszamondtak egy esküvőt az étterem nem ad vissza pénzt vagy nem annyit nem tudom pontosan, és egy ott dolgozó pincér ismerősük kötötte
össze őket az eredeti párral akiktől félárba megvették az általuk befizetett kaját dekort stb...
Annyira nem értettem én sem.
"Azért ilyen gyorsan szervezték le,mert ahol tartják ott visszamondtak egy esküvőt az étterem nem ad vissza pénzt vagy nem annyit nem tudom pontosan, és egy ott dolgozó pincér ismerősük kötötte
össze őket az eredeti párral akiktől félárba megvették az általuk befizetett kaját dekort stb...Annyira nem értettem én sem."
Mit nem ertesz? Hogy ahogy te nem vagy milliomos, úgy ok sem? Te nem mész el, mert a ballagasra spórolsz, ők meg kihasznalnak egy lehetőséget, hogy sporoljanak
"...mert sok más vendég sem tud elmenni, ha csak egy hónappal előbb tudják meg."
Miert ne tudnának elmenni?
47?
Lehet két tanúsat szervezni, de ők nem azt akarnak. Ha valaki nem megy el, hát nem megy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!