Illetlenség nem elmenni és pénzt se adni az esküvőre ebbe az esetben?
Unokatestvérem tegnap szólt hogy 1 hónap múlva házasodnak(juni 22).
A nagyobbig gyerekem most májusba ballagot a kisebbik most fog juniusba(21-n).
Mondtam neki h jó gyorsan leszervezték,meg még nem tudom h megyünk e,át kell gondolnom mert elöző nap ballagás is lesz. De ő kb tényként veszi ott leszünk.
Egész éjjel ezen agyaltam ha negfeszülök se tudok erre pénzt áldozni.
Ő annak idején ott volt az én esküvőmön.
Ezt neked kell tudnod, mennyire fontos ő neked.
Én pl a barátnőm esküvőjénél voltam hasonló szituban.
Pénteken 2 ballagáson is voltunk, szombaton esküvő.
Ráadásul férjem pont munkanélküli volt, 1 fizuból éltünk. azokban a hónapokban.
Mindenkivel beszéltem, hogy az istenért nem hagynám ki, de ez van....
A ballagásra vittem 1-1 kisebb csokor virágot. Barátnő meg annak örült a legjobban, hogy ott vagyunk.
Csak van egy ruhád/cipőd, ami alkalmi, így kb pont az utiktg amibe kerül.
Feltéve ha akarsz menni.
Én mondjuk egy vendégtől sem várom el, hogy nagy értékű ajándékot vagy egyáltalán bármit adjanak, mert én vagyok a meghívó. Ezt nem is titkolom és rosszul esne, ha valaki a pénzre hivatkozva akarna kibújni, akkor inkább mondja meg, hogy ne számítsunk rá, nem kell indokolnia.
Azt meg mondjuk nem értem, mit kell egy általános iskolás ballagáson annyit ünnepelni, hogy másnap délután (mert az esküvők nem reggel 8-kor szoktak kezdődni) nem fér bele az esküvő. Mármint időben, nem anyagilag.
Mondjuk nálam alap, hogy nem egyhónappal esküvő előtt szól a pár, hogy házasodunk, hanem minimum 3-4.
Bocs, de ha nekem május közepén szólna az unokatesó, hogy június közepén házasodunk, néznék egyet. Oké és? Mert nem, nem feltétlenül fér bele egy ballagás ÉS az esküvő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!