Illetlenség nem elmenni és pénzt se adni az esküvőre
ebbe az esetben?
Figyelt kérdés
Unokatestvérem tegnap szólt hogy 1 hónap múlva házasodnak(juni 22).
A nagyobbig gyerekem most májusba ballagot a kisebbik most fog juniusba(21-n).
Mondtam neki h jó gyorsan leszervezték,meg még nem tudom h megyünk e,át kell gondolnom mert elöző nap ballagás is lesz. De ő kb tényként veszi ott leszünk.
Egész éjjel ezen agyaltam ha negfeszülök se tudok erre pénzt áldozni.
Én azt nem értem, (ballagásoktól függetlenül), hogy mi az, ami miatt az unokatesód az esküvő előtt 1 hónappal szól.
Mi amikor már tudtuk az időpontot, fél évvel előtte, akkor szóltunk a családnak, mármint a meghívottaknak, és előtte 3 hónappal adtuk a meghívókat.
Én már ezért sem mennék, egy hónappal előtte tudom meg, hogy meg vagyunk hívva...?
máj. 14. 12:00
22/50 anonim válasza:
Valaki elárulná, hogy mennyit költ ballagásra és esküvőre? Mert már úgy érzem magam, mint egy földönkívüli, nálam nem ekkora események ezek és nem költök rá egy fél vagyont. És az miért baj, hogy egy hónappal előtte szól? Ráérsz, elmész rá, ha nem, akkor meg nem. Pénteken pont lesz egy, ha két napja szóltak volna akkor is oda tudnék menni, 1 órára van busszal. A nagyobb gyereked májusban ballagott, a kicsi meg júniusban? Ikrek, vagy honnan ballagnak ugyanabban az évben?
máj. 14. 12:15
23/50 anonim válasza:
22, mondjuk egy középikolás meg egy nyolcadikos?
máj. 14. 12:22
24/50 anonim válasza:
23 És ha az egyik nyolcadikbol ballag, tehát 14 éves, az is romba dönti a családi kasszát? Mit kap autót, vagy házat? Nekem semmi extra nem volt, érettségi után sem, hát még a 8 általánost kijárni, elég alap dolog azt gondolom.
máj. 14. 13:10
25/50 anonim válasza:
24, sehol nem mondta, hogy az ajándék drága. Lehet, hogy megvendégelik a családot. Szülő, testvér(ek), jó esetben négy nagyszülő, esetleg még dédszülő nem akkora kör, de a 10 ember simán több tízezerbe kerülhet.
máj. 14. 13:17
26/50 anonim válasza:
Nálunk pl. meg van hívva gimis ballagásra a szűk család, ruhát is kell venni, 100-ből nem áll meg. Pedig csak 14-en leszünk.
máj. 14. 13:18
27/50 anonim válasza:
Nem értem mit kell értetlenkedni. Kiadásban is sok hirtelen, meg ha előző nap ballagás, készülni kell , vendégekkel foglalkogni fárasztó még másnap esküvőzni is. Plusz gondolom a kérdező szülei is meg vannak hívva mindkét eseményre, szóval nem valószínű hogy csak a kérdezőt érinti hanem a vendégeit is. Engem is zavarna ha ennyire hirtelen szólnának
máj. 14. 16:00
28/50 anonim válasza:
28!
Van bolcsis és ovis ballagás is. NEKED egyiket sem kell ünnepelni.
máj. 14. 16:08
29/50 anonim válasza:
28, igen, felnőtként azt mondjuk, bárki képes elvégezni. De annak a 14 évesnek egy esemény, amikor elbúcsúzik, lezár valamit. Szar életed lehet, ha neked semmi ilyen nem jutott.
máj. 14. 16:09
30/50 anonim válasza:
Nem nagy teljesítmény valóban, de te ezt így odamondanád a gyerekednek? Megmagyaráznád neki hogy neki miért nem lesz legalább egy ebédje a rokonokkal?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!