Illetlenség nagyon hosszú (saját) körmökkel elmenni gél lakkoztatni?
Figyelt kérdés
Szeretem a műkörmös feelinget, ezért amikor csináltatok gél lakkot, általában nagyon hosszúak a körmeim (nagyon erősek, nem törnek le), ezzel teremtve meg a műköröm kinézetet.(nem szeretném roncsolni a körmeim, ezért nem szeretnék amúgy műkörmöt)De én mintha úgy venném észre, hogy ez nem tetszik a körmösöknek..vagy csak bemesélem?2016. aug. 9. 11:29
1/5 anonim válasza:
Én is a saját körmeimre csináltatom a gél lakkot, mert szépek csak kedvem nincs mindig újrafestegetni. Nálam a műkörmös kifejezetten örül, hogy ilyen szép saját körmöket is lát és nem kell műkörmöt készítenie. De lehet ahová te jársz ott jobban szeret műkörmözni, mint csak festeni és ezért látod ezt. Vagy lehet a csajszi alapból nem az a kedves, csevegős típus és abból gondolod.
2/5 anonim válasza:
Nekem hosszú a körmöm erős és ezért csak gél lakkoztatok 1 olcsóbb 2 nem törik le a körmösöm javasolta hogy nehogy hülye legyek műkörmöt csináltatni..pedig az 2 ezerrel drágább..szóval ő örül neki hogy ennyire szép és szépen megmarad meg én is imádom:)
4/5 anonim válasza:
Detto :)
Soha, semelyik körmös nem bánta, sőt. Azt mondták, ilyen hosszú, szép körmökre teljes baromság lenne műkörmöt rakatni. Egyetértek :)
5/5 anonim válasza:
Körmösként mondhatom, hogy egyáltalán nem. Én egyrészt imádom ha hosszú körmöket látok/azt kérnek, mert van felület ahol dolgozhatok, kiélhetem magam. Személyszerint a tövig lerágott körmökön nem szeretek dolgozni, illetve unom a szimpla francia veget, amiből nap mint nap egy tucatot kérnek...nem azért, mert én nem szeretem(most is francia van a körmömön) de szeretem ha valamivel meglepnek a vendégek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!