Lányok! Milyen hosszú a körmötök? Saját vagy mű? Ki van festve? Kort is írjatok!
A munkám miatt rövid (kilyukasztaná a gumikesztyűt) és nem festhetem:( Régen hosszú volt és sötétzöldre illetve barnára festettem. Gimiben pedig mindig fekete volt =D
19L
Nekem saját körmöm van. Mivel nagyon erős, így megtudom hosszúra növeszteni. Eddig még eszembe se jutott megmérni a hosszát, de most megmérem neked :)
A hülyekullyamon 2,1 centi, a többin viszont 1,8-1,9, de még növesztem picit :)
Én festem ki mindig a körmöm. Másfél hétig szép, nem kopik. Most az egész ilyen világos rózsaszín és a hülyek- illetve gyűrűs ujjamra festettem fehér virágot a közepébe pedig tettem egy követ. Hegyesre van reszelve.
Majd ha meglesz a diplomám, szeretnék utána letenni egy körmös tanfolyamot. Imádok a körmökkel törődni.
19/L
nekem nem hosszúkás a körmöm,nem gömbölyű de a sajátom és szeretem...általába franciásra csinálom, de néha csak egyszínű,akkor is lila,piros,kék...szeretem az élénk színeket a körmön(:
13/l
* bocsi, hüvelyk
Azt kifelejtettem, hogy sok szaktársam azt hiszi, hogy műkörmöm van. Tegnap is a barátom huga megkérdezte, hogy igazi-e a körmöm :D
Az egész az 2 cm körül. Nem növesztem, csak mindig megnő, mert utálok körmöt végni. XD Futkos a hideg a hátamon tőle. Most már majd vágok le belőle, mert ha ilyen hosszú mindig félek, hogy letörik az egész. Mondjuk most erősebb lett mióta szedek hajvitamint. Igen, ki van festve, most éppen sötétlilára.
21L
Én mindig levágom rövidre, és átlátszóra, vagy valami színre kifestem.:D De kipróbálnám a nem annyira hosszú műkörmöt is.
16/L
nincs festve mert a barátom nem szereti
és szinte mindig rövidre van vágva, nekem teljesen megfelel :)
nagyon ritkán kifestem pirosra,azt imdáom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!