Először lesz műkörmöm. Mikor megyek, milyen hosszú legyen a saját körmöm? Ha nagyon rövid fel tudják rakni?
Ja...10 éve ebből élek, talán egy picit több tapasztalatom van a témában, mint neked az asztal másik végén. Nyilván könnyebb odatenni a sablont ha van szabadszél, de egy profi azt is leszedi, mert sokkal szebb a végeredmény. ;)
Én pedig az ország legjobbjaitól tanultam, ők azt tanítják, hogy ne maradjon szabadszél.
Illik néha csendben maradni, ha valaki jártasabb a témában, mint te. ;)
Én elhiszem neked.
Csak mikor én odaállítottam az elsőhöz hasonló állapotban körmöshöz, rám akarta erőltetni a tip-et (ami akkor épp nem volt kivitelezhető, de amúgy sem akartam.)
Akihez hosszabbb ideig jártam körmös, mondta, hogy felteszi így, de nem lesz tartós. (Volt, hogy az volt, volt, hogy kevésbé... Most meg egy ideje nincs, mert hullámos a körmöm és ledobja.)
Tippel nem dolgozom. A rágott körmöt egyébként eleinte gyakrabban kell tölteni, de nem azért, mert bőrön van az anyag, hanem azért, mert pici a körömlemez, és nincs elég felület, amin tapadhat az anyag. Hamarabb borul a statikája.
A hullámos körmöd több okból lehet. Okozhatja betegség, vagy az, hogy a körmös szétreszelte, esetleg sérülés következtében sérült a körömmátrix. Előbbiek elmúlhatnak, utóbbi maradandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!