Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekel megkèrdezem,valóban van ilyen nő?
Kérdező, te vagy képtelen vagy átvitt értelemben értelmezni dolgokat.
Amit a kérdésben idéztél - ha így hangzott el (de lehet, hogy már te se tudod) - az azt jelenti, hogy az esküvő kerül 7 millióba, azaz ennyit kellett költeti a "nőre" - valójában az esküvőre, csak aki ezt mondta, az úgy néz ki, nem érzi annyira magáénak ezt az egészet (mert mondjuk a nő akaratos és mindenből a legdrágább kell neki) vagy ironizált.
" a nő kerül 7 millióba" elvileg ezt mondta.
Ezt nyugodtan lehet úgy értelmezni, hogy az esküvő, de ha te ezt nem akarod/tudod elfogadni, akkor oké, megvette a nőt. Mi a gondod ezzel? Nem a te pénzed, ha nekik így megfelel, akkor csinálják így.
Én még nem találkoztam ilyen esettel, nem is hallottam róla. De ha van és van olyan hülye férfi, aki oda is adja, akkor az az ő baja, nem tudom sajnálni. Ezt csak olyannal lehet megcsinálni, aki hagyja.
Az én férjem annakidején tuti képen röhögött volna, ha ilyesmit mondok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!