Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekel megkèrdezem,valóban van ilyen nő?
Akinek komolyabb a havi rezsije.Olyan nők.Feleségem szépségszalont csinál gazdag vállalkozófeleségek az ügyfélkor.
Ott a kérdésre még fel sem kapnák a fejüket max elmolyognák magukat és annyit mondanának de cuki meg aranyos vagy ez a csak a kaja számlája lesz?
Gondolom az esküvő fáj 7 millióba, nem a nő, csak elég primitíven fogalmazott. Én biztos nem mennék hozzá ilyen értelmi és lelki szintű emberhez, aki azt kommunikálja, hogy az esküvővel engem vesz meg.
Én személy szerint nem vágynék 7 milliós esküvőre, de hallottam már ennél drágább esküvőkről is.
A nő kerül 7 millióba.
Ezt mondta.
7 millió ft sajnos már nem számít olyan átlagon felülinek.
Már simán kerül ennyibe egy 70-80 fős esküvő egy szép helyen, főleg, ha szállást is adnak vidéki rokonoknak.
Az ajándékokból (ami manapság csak boríték...) valamennyi általában vissza is jön.
Egy kisebb esküvő is több millióba fáj, akkor is ha mondjuk csak 40 vendég van + egy jobb fajta ebéd.
Egyrészt nevetséges úgy előadni, mintha a nő kerülne ennyibe, és szegénykének csak kényszer az, hogy lagzit kell tartani.
Azt pedig szintén gáz elvárni a másiktól, hogy mondjon le arról, hogy mindenkit meghívjon, aki fontos, és mondjuk szép helyen egyenek, vagy elvárni, hogy ne legyen szép ruhája, ne csinálja meg sminkes, fodrász legalább arra az egy napra, ne legyen hozzáértő fotós, hanem oldja meg a Jocó bácsi a telefonjával.
Az esküvő kerül annyiba.
Lehet, hogy azt mondta a nő kerül 7millióba, de ezt átvitt értelemben kell értelmezni. Általában a nőknek vannak nagy igényeik, mert ez az ő "nagy napjuk" stb. A férfiaknak általában szinte mindegy milyen a dekor, helyszín, ruha stb. Valószínű a menyasszonnyal kicsit elszaladt a ló, erre értette.
Nem!
A nő ennyi pénzt kapott hogy a férfihoz megy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!