Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt, hogy oldottátok meg?
Én kicsi ünneplést szeretnék, maximum 20-30 emberrel, csak a szűk családot és a legfontosabb barátokat hívnám meg. Szeretnék egy templomi esküvőt, majd a hivatalos rész után egy étteremben vagy a kertben egy vacsorát, aztán mindenki hazamegy. A barátom viszont igazi, tipikus nagy lagzit szeretne 100-150 emberrel, ami 5-8 millió forintba kerülne, mulatós zenével és minden mással, ami egy nagy lagzihoz tartozik.
Nekem alapból kicsi a rokonságom és a baráti köröm, maximum 15 ember, míg neki hatalmas a rokonsága és az ismerősei, körülbelül 120 ember. Rosszul vagyok a szerepléstől, a mulatós zenétől és minden tipikus lagzis dologtól. Nem akarok puszilkodni, táncolni idegen emberekkel, és fotózkodni sem.
Rettegek az egésztől, introvertált lány vagyok.
Amikor megkérdeztem, hogy miért akar nagy lagzit, azt mondta, azért, mert nem akarja, hogy az anyja kimaradjon ebből, meg akarja adni neki ezt az élményt.
Őszintén szólva, én nem akarok lagzit csak az anyja miatt. A pénz is úgy lenne rá, hogy az anyja és a rokonok, valamint az én szüleim fizetnék. Ennyi pénzt másra is félretehetnénk..
Ilyenkor mi a megoldás? Feszengve üljem végig a saját esküvőmet, hányjak az idegességtől, vagy legyek bunkó és ne érdekeljen senki más, mondjam meg, hogy márpedig nem lesz nagy lagzi?
Valakinek volt már ilyen helyzete?
"Nekem alapból kicsi a rokonságom és a baráti köröm, maximum 15 ember, míg neki hatalmas a rokonsága és az ismerősei, körülbelül 120 ember."
tehát a te részedről mindenki ott lenne, aki fontos, ő meg válogasson....
És ha ő nem h⁸vná meg mind a 120 embert? Hanem mondjuk pl 50et? Az belefér?
Nézd én nem stresszelném végig az esküvőmet más miatt az tuti. Bizonyos szintig kötök kompromisszumot, de ennyi. A saját rovásomra nem. Anyuka meg szervezzen magának házassagi evfordulós bulit vagy valamit es ott annyi ember előtt villog ahány előtt akar.
Ilyen volt a mi esetünk is, én 20 embert szerettem volna meghívni a vőlegényem (ma már férjem) pedig 160-at.
Nekem nincs testvérem, nincsenek unokatestvéreim, ezért akartam kis esküvőt.
A férjemnek nagy a rokonsága, érthető, hogy nagyot akart.
A megoldás az lett, hogy 80 fős esküvőt tartottunk, mert mindketten szeretjük annyira egymást, hogy engedtünk az alapelképzelésünkből.
Hogy ne idegeskedjek, bevettem egy MagneB6-ot a szertartás előtt és nagyon jól használt, nem paráztam a sok vendég miatt, tudom ajánlani, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!