Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki már anyukaként házasodott, milyen volt az esküvő, hogyan oldottátok meg?
Semmi
Anyam vigyazott a kicsire.
Aztal elvonultam atoltozni es kozben letettem a kicsit aludni.
Aztan buliztunk egy jot
Halistennek aznap a gyerek eppen jo kedveben volt igy nem volt hiszti 😀 akkor volt 3 eves
Mi a 1,5 éves fiunkat a két nagymamára bíztuk (nagyon jó a kapcsolat mindkét nagyival). Polgári szertartás volt. A szertartáson elkezdett követelni engem, hallottam, ahogy a két nagyi nyugtatgatja, de sírni kezdett. Többször hátranéztünk, akkor mondta mosolyogva az anyakönyvvezető, hogy nyugodtan hozzák ide a gyereket. Így a kezemben volt, úgy mondtuk ki az igent:)
Jól sült el, laza volt, csak a szűk család és a legjobb barátaink voltak, kb. mi is harmincan.
1es vagyok
A eskuvoi ruhat csereltem le egy sima farmer/polo/spotcipo kombora 🤣
Oke nekem egy nem klasszikus ruham volt, hanem egy laza nyari spagetipantos tunika jellegu terd ala ero csipkes feher ruha.
Nekunk batyus satras medences gyerekeknek ugralovaras grillezos lagzink volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!