Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jártatok már úgy, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már úgy, hogy nem volt szabad éttermi hely az esküvő napjára?

Figyelt kérdés
Kezdek aggódni, mert augusztusra eddig sehol nincs hely xv kér én és eddig Újpesten sem.
2022. márc. 21. 10:35
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Majd lesz. Ne aggódj. Keress tovább.
2022. márc. 21. 11:07
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem, mert a tervezett esküvő előtt egy évvel már lefoglaltam a helyet.
2022. márc. 21. 11:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Fix már a nap az anyakönyvvezetőnél?
2022. márc. 21. 13:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk azt javasolták, hogy először az étteremmel beszéljünk (kb. egy évvel az esküvő előtt), lefoglaljuk, és utána az anyakönyvvezetőhöz menjünk, ő cerkásan beírja (mivel előtte max. fél évvel írhatja be, egy évvel előtte nem, így ceruzásan beírt minket). Ez elfogadott dolog.

És utána az anyakönyvvezetőhöz elmentek még fél évvel előtte, akkor beír rendesen is.

Én simán elhiszem, hogy most, 5 hónappal előtte nem találtok éttermet, főleg augusztusra, az azért zsúfolt az esküvők szempontjából.

2022. márc. 21. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak Újpest jöhet szóba? Árpád felüljáró túloldalán Rákos... ? Angyalföld, esetleg Dunakeszi, Káposztás? Vagy nem akartok Újpestről kimenni?
2022. márc. 21. 14:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Oke, nem engem kerdeztel ezzel. Ket tanu volt, es az alairas utan volt negyszemelyes asztal a kedvenc helyunkon.
2022. márc. 21. 18:05
 7/9 A kérdező kommentje:

Megvan az anyakönyvezető és a szertartásra is van időpont, az újpesti önkormányzat oldalán mindkét napra egyszerre lehetett kapni. Xv kerületében lakunk amúgy, de itt az anyakönyvezetőhöz később tudtunk volna csak kapni.

Az Öreghalász Étteremben van hely, de talán kicsi lesz, még nem néztük meg.

2022. márc. 21. 19:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Februárban volt lánykérés, szóval azért csak most szervezkedünk. Egyébként Pest megyében bárhová elmennénk, ahol nincs horror áron.
2022. márc. 21. 19:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi az esküvő előtt egy évvel foglaltuk le, mivel nekünk is azt mondták,hogy a "jó " helyeket hamar elkapkodják.
2022. márc. 21. 20:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!