Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eskuvo ajandek nelkul?
Figyelt kérdés
Szerveztunk egy kissebb eskuvot a parommal tavaly. Elhivtuk a vendegeinket, mivel az szuk koru rendezveny volt, igy ceremonia utan beultunk egy etterembe ebedelni, majd meghivtuk oket vacsorara is ugyanazon a napon. Termeszetesen az egeszet mi alltuk, inteztunk nekik szallast stb...
A kerdesem az lenne hogy ilyenkor illik a vendegeknek valamilyen ajandekot adni az ifju parnak? Nem penzre vagy nagyobb targyakra gondolok de a parom szuleitol kaptunk pl egy kepeslapot amit ala irni is lustak voltak igy meg emlekbe sem tudjuk elrakni.
A szuleim sok mindent hoztak (ezt is tulzasnak tartom), de szerintem elvarhato lett volna hogy legalabb hozzanak valami aprosagot ami a parnak kedves lehet vagy rosszul gondolom? Kovezzetek meg....
Nem vagyok tisztaban az eskuvoi ajandekozasi szokasokkal manapsag (reg voltam eskuvon) akkor mi mindig vittunk ajandekot, penzt kartyat stb - azota lehet ez valtozott...
Persze, hogy valami illett volna, az aláíratlan képeslap például számomra értelmezhetetlen. A szüleid részéről oké, nem mindenki jó a személyes ajándékokban, de nyilván jó szándékkal és szeretettel vitték, amit vittek. A többi vendéggel nem tudom, milyen a viszony, én nem mennék esküvőre üres kézzel, szóval valahol én is furcsállom. Viszont ha mindez tavaly történt, engedd el a dolgot, ne ez foglalkoztasson még mindig. Élvezd a házasságod, úgyis az a lényeg, nem az esküvő :)
2022. márc. 14. 15:48
2/5 anonim válasza:
Szia. Illett volna adni valamit, az én anyósomék pont ugyanezt csinálták, semmit de tényleg semmit nem adtak,- előtte elmentek a nagyszüleimhez persze panaszkodni hogy "lóf...t a seggünkbe minek házasodunk"... esküvőkor meg rosszul lett a kedves mama. Annyira hogy az unokát sem kell látniuk. :)
2022. márc. 14. 16:08
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, rosszul fogalmaztam meg a szuleim jo ajandekot hoztak igazabol olyat ami kesobb is eszunkbe juttatja az eskuvot illetve hogy velunk unnepeltek. A mondat masodik fele hogy jo lett volna valamib szemelyes aprosag inkabb a parom szuleire vonatkozik, foleg hogy a lelkunket kitettuk hogy jol erezzek magukat.
2022. márc. 14. 16:08
4/5 anonim válasza:
Azért a közeli családtagok legalább készülhettek volna nászajándékkal, ha már ti kitettetek magatokért.
2022. márc. 17. 14:23
5/5 anonim válasza:
Én senkitől mem vártam ajándékot, ha meghívok valakit, azt azért hívom, hogy jól érezze magát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!