Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páros fotózás a szertartás előtt vagy után?
Szerintetek melyik az optimálisabb:
1. ha az esküvő napján, közvetlenül a szertartás előtt tartjuk a páros fotózást
VAGY
2. ha a szertartás után, a vacsora előtt tartjuk a páros fotózást
Én mindkettő mellett látunk pro és kontra érveket, de kíváncsi lennék konkrét tapasztalatokra is! Nagyon köszi!
Szertartás után 2-3 nappal.
Kipihent, nyugodt a pár, a mi fotósunk szerint ilyenkor a mosolyunk is őszintébb.
El lehet menni messzebbre is, lehet más időpontban is.
Nekünk egy vár aljában volt az esküvő, és egy tónál a naplemente előtt/alatt a fotózás.
Nem hagyjátok magára a násznépet órákra.
Nem lövi le az esküvői ruhát a fotózás a férj előtt.
Mi utána mentünk nászútra, hétfőn, szóval csak az után lehetett volna, 2 hét múlva.
Annyit tudok, hogy voltam olyan esküvőn, ahol a szertartás után volt, borzasztó rossz volt vendégként annyit várni az étteremben (igaz, volt az asztalokon üdítő+pogi+linzer), lehetett beszélgetni, de sok volt az a 2 óra hossza.
Nem könnyű ezt jól megoldani.
Nekünk déli esketés volt és utána ünnepi ebéd, délután 5-ig béreltük ki az éttermet. Mi utána mentünk fotózkodni.
Tobb eskuvon voltam ahol a fotozast a szertartás utan csinalta a par es a csapat tobbi tagja (koszorus lanyok is)
A vendeg sereg 4-5 orara haza ment mert hosszu volt az ido es csak vacsorara ment vissza.
Nekunk eskuvo elott lesz a fotozas Pont ez miatt.
Attól függ, milyen hosszú fotózás.
Voltam olyan esküvőn, ahol a szertartás után volt és úgy 20 percnél nem volt több. Nem ment messzire a pár, a templomkertben készültek fotók. Addig simán elvoltak a vendégek. Volt kitéve állófogadás, az emberek beszélgettek. Illetve a párral is készültek közös fotók azután.
De ha eltűnik a pár 2-3 órára, az sok.
Fotósként írok
Attól is függ mikor van a ceremónia, de semmiképp ne fotózkodjatok a déli napfényben az nagyon előnytelen a fények.
Ha van lehetőség külön napos fotózásra mindenképpen azt ajánlom
Sok boldogságot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!