Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Épp nem leszünk 30-an, felesle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Épp nem leszünk 30-an, felesleges a vőfély,nem? Hogy legyen alacsony létszámmal?

Figyelt kérdés
Ez a 27 fő baromi kevés. De pont annyi,hogy egy osztályteremnyi emberről van szó. Így hangosan de nem kiabálva kell navigálnunk őket.

máj. 6. 02:20
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem is felesleges a vőfély
máj. 6. 13:14
 12/43 anonim ***** válasza:
21%

Persze, testvér meg unokahugi a ceremóniamester meg a fotós, "ingyen megoldotta".

Persze.

Én is le tudnám burkolni a fürdőt, de hogy az hogy fog kinézni...

máj. 6. 14:35
 13/43 anonim ***** válasza:
84%
Hát mi 95 fős esküvőn is megvoltunk ceremóniamester/vőfély nélkül.
máj. 6. 14:35
 14/43 anonim ***** válasza:
35%

Megvoltatok. Az nem azt jelenti, hogy klasszul, flottul megy a lagzi a karmester nélkül.

Nekünk 50 fős esküvőnk volt és nagyon örülök neki, hogy hívtunk vőfélyt igazgatni a násznépet meg vinni az eseményeket. Játékok nem voltak, nem akartunk. De ne a menyasszony konferálja már fel a húslevest....

máj. 6. 14:38
 15/43 anonim ***** válasza:
81%

Nem is tudtam, hogy fel kell konferálni a húslevest... :o

A vendégek üdvözlése, esetleg poháköszöntő más. De azt pont, hogy a párnak illik mondania (esetleg örömszülőnek).

máj. 6. 14:45
 16/43 anonim ***** válasza:
30%

Az esküvő-lakodalom nem egy koccintásból áll. Utána szól a zene és ennyi, vagy hogy?

Igen, a vőfély igazgatja, mi következik, megkéri a násznépet, hogy jöjjön ki, menjen be, üljön le, leves, vacsora, első tánc, torta, stb... vagy ezek csak úgy megtörténnek ad hoc, aki ott van, ott van, aki épp az udvaron dohányzik, az így járt...??

máj. 6. 14:53
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

14. De, tökéletes volt, és mindenkitől pozitív visszajelzéseket kaptunk az esküvőről. Egy nagyon jó barátom rendezgette kicsit a népet, illetve a párom is könnyen beszél nagy tömeg előtt, szóval kb. ő volt a ceremóniamester a barátommal együtt.

Akárhány esküvőn voltam, ahol volt ceremóniamester, mindegyik erőltetett és idegesítő volt inkább. Ráadásul mindezt marha sok pénzért.

máj. 6. 15:03
 18/43 anonim ***** válasza:
33%

A vőlegény meg a násznép volt a karmester?

Én nem szerettem volna senkire ilyen terhet rakni.

Olyan vőfélyt választottunk, aki nem erőszakos, nem erotikus versikéket mond, nem erőlteti, hogy játsszunk, nem nyomul. Pont annyi volt, amennyit vártunk tőle. Még drágának se mondanám, igaz, ismerősi alapon, de 70 ezer forintot kért. Plusz nyilván fizettük ott a fogyasztását.

máj. 6. 15:21
 19/43 anonim ***** válasza:
86%

Senkinek nem volt teher. És sokkal személyesebb volt, hogy a párom beszélt néha, nem egy vadidegen.

Szerintem felesleges a vita. A saját vélményem az, hogy épphogy 30 ember "kormányzására" nem kell egy bájgúnár 220 ezerért.

Ha más szerint meg kell, akkor fogadjon. Bár azt akkor sem értem,, hogy 30 felnőtt emberen mit kell annyit terelgetni, hogy ahhoz külön ember kelljen. De mindenki úgy rendezi az esküvőjét, ahogy akarja.

máj. 6. 15:31
 20/43 anonim ***** válasza:
93%
16, igen, nálunk ennyiből állt. Egy estebéd volt halk zene mellett, a tortát felkonferálta a násznép, hogy milyen szép, mi vágtunk, első szelet, 1 csók, a pincér felvágta a többit. 26 főre nem nagy dolog. Tánc nem volt, játékok nem voltak, csak családias kajálás, meg beszélgettünk rengeteget. A násznép felé idősebb korosztály, a másik fele még az én korosztályom. Én azt nem értem mit akarsz egy 30 főt sem érő el lagzin... Nyilván nem egy nagy hajdenáré, ha szűk körben lesz.
máj. 6. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!