Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Épp nem leszünk 30-an, felesleges a vőfély,nem? Hogy legyen alacsony létszámmal?
Az ifjú házaspárnak nem feladata, hogy levezényelje a saját esküvőjükrt. Ők az ünnepeltek.
A vőfély figyel oda mindenre, a zenére, hogy mi mi után következik, szórakoztatja a vendégeket, mókával, játékkal.
Nem lehet megkerni 2 embert hogy figyeljenek oda az időpontokra? Lehetőleg olyat aki nem iszik mindig van olyan. Engem inkább az zavarna hogy összehívom a legszűkebb kört, tényleg csak a család, barát, és ott lesz egy vadidegen.
Rosszabb ha még szórakoztatni is próbál a hülye versekkel, játékokkal. Én is a ceremoniamesterre szavaznék ha már muszály valakit.
26an voltunk mi is, teljesen felesleges lett volna. Csak beültünk étterembe, nem ordított a zene, az a pár ember az asztal végéig tovább adta az infót. De alapból félkörívben volt az asztal, így mi is középről a 2 végére tudtunk simán szólni. Tánc meg egyéb nem volt. A kaját, tortát, innivalókat rendezték a pincérek. Egyéb dolog meg nem volt, hogy rendezni kellett volna, vagy felvezetni, vagy akármi.
Tesóméknak 120-140fős volt, na oda igen, kellett. (Az más kérdés, hogy egy szavát se értette senki, olyan tájszólással beszélt. 🤣)
Kb. 50 fős esküvőn is voltam, ahol nem volt se vőfély, se hoppmester, mégis minden jól működött. Ott a menyasszony testvére tartotta kézben az eseményeket, de nem volt se sok program, se sok szolgálatót sem, amit olyan nagyon koordinálni kellett volna. Az egyik legjobb esküvő volt, ahol voltam. Ha a násznép jófej emberekből áll, nincs családi feszkó, nincs túlszabályozva programokkal, akkor nem is kell túlvariálni.
Szerintem 27 főnél sem kell feltétlen vőfély/cm. Meg szerintem irreálisan drága is ennyi emberhez....
Én nem hívnék vőfélyt, megkérnék egy rokont, vagy barátot, hogy tartsa kézben a dolgot. Nálunk 60 vendég volt és nem volt vőfély, az unokatestvérem ingyen megoldotta.
Olyan irreális árak vannak, hogy ezen nem is gondolkodnék, teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!