Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik esküvői fotost választanátok inkább?
www.fotoguru.hu
www.bodai.hu
Nekem is jobban tetszik a bodai. Legalábbis a honlap alapján.
Sok boldogságot Nektek!
az ivanfoto képei nagyon tetszenek. bár dupla annyiba kerül mint a fotoguru es bodolai..
van valakinek tapasztalata személyes az Ivannal?
www.koleszafoto.hu
Még soha senki nem csinált rólam olyan képeket, mint ő. Nem is hittem el, hogy én vagyok rajtuk. :)
aki ért a fotozashoz ez szerintetek megszokott vagyis lehet belőle normális minősegű kép?
Mit tartalmaz a retusálás?
RAW fájlban fotózok, tehát feldolgozás nélkül nem lehet megnézni a képeket.
( Ez a fájlformátum a CMOS által közvetlenül küldött formában tartalmazza az információt, mielőtt a fényképezőgép bármilyen feldolgozást
hajtott volna végre rajta. A színadatok ezen a ponton még nem kerültek feldolgozásra, nincs élesítés... A fájlok megtekintéséhez és szerkesztéséhez,
valamint egy megszokottabb formátumban való elmentéséhez speciális program vagy plug-in szükséges.)
Valamennyi képen utólag kell a színeket beállítani, mivel kevés fényben kell fotózni, így a fotók egy része zajos,
ezeket szűrni kell. A fotókon semmilyen élesítést nem végez a gép, utólag kell élesíteni attól függően, mennyire kívánja az adott fotó.
Mivel vakuzni kell, a bőrön a vaku számomra zavaró becsillanásokat okoz, melyet utólag kell korrigálni.
A szertartásokon, a "kreatív" fotókon gyakran bekerülnek olyan tárgyak, amelyek szerintem zavaróak (pl.szemetes kuka,
kisebb szemetek, grafitik stb. ) ezeket utólag kell javítani. Sokszor a menyasszonyon, vagy a vőlegényen a gondos smink
ellenére pattanás, a vőlegényen borotvával lehúzott seb van, ezeket korrigálom.
Van aki külön kéri, hogy a hiányzó fogát pótoljam a közeli képeken, van aki az anyajegyét nem szeretné látni a fotókon.
Ha igazán profit szeretnél [link]
Minket 2 éve ő fotózott a szavam elállt mikor megláttam a képeket. Ha írsz privit mutatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!