Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői fotós és Dj korrekt áron?
Sziasztok!
Idén októberben tartjuk az esküvőnket és a fenti két szolgáltatót keressük. Ahogy láttam,az árak szinte sehol sem publikusak, amit abból a szempontból értek, hogy minden esküvő más (útiköltség, létszám, hány órát kell dolgoznia stb), ezért egyedi ajánlatot készítenek.
Valaki akinek tavaly volt vagy szintén idén lesz az esküvője tudna egy kis eligazítást adni, hogy mégis milyen árakra lehet számítani? Milliókat nem tudunk kiadni, külön - külön olyan 200-250 ezerre gondoltunk maximum.
Illetve: a szolgáltatóknak is kell szállást biztosítani?
Köszönöm szépen a segítséget!
Azért, hogy elbírja a rendszert amit ellát árammal, ha értesz hozzá tudod, hogy amikor a tápegység elesik, jellemzően viszi magával a rendszer egy részét vagy egészét. Hiába van mondjuk a nyersképekről biztonsági mentés, az anyagi kár mellett egy szezon közben kieső rendszer amit javítani, hibakeresni kell, majd aztán a biztonsági mentésből visszahúzott nyerseket újra feldolgozni könnyen vihet az átadási határidőkön túlra. Ezért van túlméretezve a táp.
Ezek nem irodai eszközök, egy esküvő anyaga nem ritkán több mint ötezer nyersfájl (a rekord hétezer felett volt), 20-30-60MP felbontású digitális negatívokról beszélünk, amiken sokszor egyenként is van 5-6 szelektív módosítás. Esküvőt fényképezni sajnos technikai sport minden irányból, legyen az maga a fényképezőgép, vagy az IT háttér. Egy high-end munkaállomás sajnos drága és sokat is fogyaszt.
Amikor egy eszközt munkára vásárolsz és munkára használsz azt pedig sajnos be kell építened az árba. Mégis kinek kellene kifizetnie egy szolgáltatás költségeit ha nem a megrendelőnek? A vállalkozósdi az bizony költség+munkadíj=ár.
12, ezt azért te se gondoltad komolyan, ugye?
gumicsere a kocsin... miért, amúgy nem használnád, csak BKV-zol? :D
#29: Ha egy autót munkára használsz, akkor annak költsége van. Ha nem esküvőznék, nem használnám az autót szinte egyáltalán, sőt valószínűleg nem is tartanék autót. Ez így is elég baráti számítás, mondjuk egy taxis 440Ft/km-es számításával szemben ahol még percdíjat és alapdíjat is fizetsz.
#30: Tél van, off szezon, ezért ilyenkor több időm van pl. itt válaszolgatni, de én mindig fontosnak tartottam azt, hogy ilyenekről szó essen, legyen bármilyen tér az, ahol erről beszélgetünk, mert tudom, hogy amíg Nektek lesz/volt egy esküvőtök és esetleg voltatok néhányon vendégként, addig én belülről láttam többszázat, ezért azt tudjátok a munkámról amit én leírok/elmondok róla. Köszönöm, hogy aggódsz értem, de bőven van mit csinálnom ilyenkor is, épp elég idő a felszerelést, az autót és saját magamat is felkészíteni a szezonra, archiválni, optimalizálni a workflow-t, online felületeket frissíteni, adminisztrálni stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!