Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év felett már semmi értelme férjhez menni egy szép ruhában?
Tesóm szerint már ilyenkor semmi értelme sincs egy nagyon flancos esküvői ruhában férjhez menni, és tök mindegy ha 2 tanúval megy már férjhez az ember ilyenkor, mert huszonévesen az igazi férjhez menni, és akkor szép a nagy esküvő. 30 felett már röhejes.
Én nem akarok nagy esküvőt a vőlegényemmel, egy pár embert szeretnénk meghívni, és majd szeretnék egy szép ruhát is magamra.
Én 31 éves vagyok, egy hónapja elkérték a személyimet a dohányboltban
Tehát akkor ezek szerint én már nem mehetek férjhez habos ruhában csak mert már kiöregedett vén pitsa vagyok miközben egy hónapja még nem néztek 18nak tesód szerint?
21-es, pacsi 🙂
Tőlem 33 évesen kértek személyit boltban, mert vettem két sört...
Első házasságom lesz, ugyan már miért ne vehetnék fel menyasszonyi ruhát?
33 évesen mentem férjhez, nagy lagzink volt, szép ruhában és nem bántunk semmit.
Ne hallgass a tesódra csak károg, mert irigy.
"35 éves, és nincs párja sem még."
Sejtettem,hogy innen fúj a szél.Az irigység csunya dolog, főleg testvérek között...,ne hallgass rá,csak azért mondja,mert zavarja, hogy őt senki nem akarja elvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!