Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 30 év felett már semmi értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év felett már semmi értelme férjhez menni egy szép ruhában?

Figyelt kérdés

Tesóm szerint már ilyenkor semmi értelme sincs egy nagyon flancos esküvői ruhában férjhez menni, és tök mindegy ha 2 tanúval megy már férjhez az ember ilyenkor, mert huszonévesen az igazi férjhez menni, és akkor szép a nagy esküvő. 30 felett már röhejes.

Én nem akarok nagy esküvőt a vőlegényemmel, egy pár embert szeretnénk meghívni, és majd szeretnék egy szép ruhát is magamra.

2023. dec. 1. 14:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Én 31 éves vagyok, egy hónapja elkérték a személyimet a dohányboltban

Tehát akkor ezek szerint én már nem mehetek férjhez habos ruhában csak mert már kiöregedett vén pitsa vagyok miközben egy hónapja még nem néztek 18nak tesód szerint?

2023. dec. 1. 19:18
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

21-es, pacsi 🙂

Tőlem 33 évesen kértek személyit boltban, mert vettem két sört...

Első házasságom lesz, ugyan már miért ne vehetnék fel menyasszonyi ruhát?

2023. dec. 2. 11:08
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg betegnek neveztek itt, mert össze szeretnék házasodni a barátommal, aki 26 éves férfi, merthogy ő milyen fiatal, hogy várhatom el tőle, hogy el akarjon köteleződni. Most meg előbukkan valaki, aki szerint csak huszonévesen lehet házasodni! :D Semmi nem jó az embereknek?!
2023. dec. 3. 09:07
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

33 évesen mentem férjhez, nagy lagzink volt, szép ruhában és nem bántunk semmit.

Ne hallgass a tesódra csak károg, mert irigy.

2023. dec. 3. 11:07
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
33 leszek én is, amikor jövőre összeházasodunk. Igenis,meg fogjuk adni a módját:) olyan ruhában menj férjhez,ami neked tetszik! Ne érdekeljen más véleménye.
2023. dec. 5. 08:36
 26/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. dec. 5. 11:27
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

"35 éves, és nincs párja sem még."

Sejtettem,hogy innen fúj a szél.Az irigység csunya dolog, főleg testvérek között...,ne hallgass rá,csak azért mondja,mert zavarja, hogy őt senki nem akarja elvenni.

2023. dec. 14. 11:40
 28/28 anonim ***** válasza:
80%
30 felett? Jobb esetben manapság még csak ilyenkor kezdenek házasodninaz emberek.
2023. dec. 23. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!