Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 30 év felett már semmi értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év felett már semmi értelme férjhez menni egy szép ruhában?

Figyelt kérdés

Tesóm szerint már ilyenkor semmi értelme sincs egy nagyon flancos esküvői ruhában férjhez menni, és tök mindegy ha 2 tanúval megy már férjhez az ember ilyenkor, mert huszonévesen az igazi férjhez menni, és akkor szép a nagy esküvő. 30 felett már röhejes.

Én nem akarok nagy esküvőt a vőlegényemmel, egy pár embert szeretnénk meghívni, és majd szeretnék egy szép ruhát is magamra.

2023. dec. 1. 14:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ahj ne halgass másokra, főleg amikor csak lehúzni akarnak. Szép lagzit érdemelsz, szép menyasszony leszel, és kész.
2023. dec. 1. 14:44
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Tök egyértelmű, hogy tesód irigy és rosszindulatú. Te pedig túlságosan befolyásolható vagy. A többit meg a többiek már leírták. :) Ne az életkorod döntsön arról, hogy mit csinálsz, és hogyan!
2023. dec. 1. 15:05
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség

Olyan ruhábsn mész férjhez és ahogy akarsz. Olyan esküvőd lesz, amire pénzed és kedved van

2023. dec. 1. 15:08
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg tesssódnak hogyha valaki 50 évesen akar férjhez menni flancos ruhában akkor 50 évesen fog férjhez menni flancos ruhában
2023. dec. 1. 16:09
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Azért véleménye csak lehet. Én eleve nem házasodtam volna 30 felett, ahogy terhesen sem, gyerek után sem és másodszorra sem. Attól még mindenki azt csinál, amit akar, nem vagyunk egyformák.
2023. dec. 1. 16:48
 16/28 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok terhes, és férjnél sem voltam még soha.
2023. dec. 1. 16:52
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
15, ja, véleménye lehet, csak az olyan, mint a fing, senki nem kíváncsi a másikéra. Ha meg jót nem tudsz mondani, akkor szépen be lehet fogni a szádat, ahelyett, hogy a másik örömét ilyen hülyeséggel elrontod.
2023. dec. 1. 16:57
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
Szép kis testvérség ahol már őszintének sem lehet lenni. :D Miért rontaná el más örömét egy vélemény? Hacsak nem azért mert van benne igazság. ;D
2023. dec. 1. 17:02
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Esküvőfotós vagyok. A jó esküvő szervezéséhez úgy kell nekiállni, hogy elfelejtetek minden olyan mondatot ami úgy kezdődik, hogy:

"úgy illik, hogy..."

"úgy szokták, hogy..."

Aztán pedig olyan esküvőt szerveztek amilyenek Ti vagytok, mert így fogjátok tudni a sajátotoknak érezni és így lesz szép emlék. Így lehet aztán legóból a menyasszonyi csokor, tarthatja Darth Vader maszkban a szertartásvezető a szertartást, táncolhattok techno-ra, vághattok fel torta helyett nagy lyukú sajtot, lehet nachos a vendégváró falatka, vagy hot-dog az éjféli vacsora, lehet menni Európa legszebb tájaira esküvői kreatívot fotózni, vagy épp egy felfűtött 424-es gőzmozdonnyal képeket készíteni.

2023. dec. 1. 17:08
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Most volt az esküvőm. 39 évesen, egy óvodással, 9 hónapos terhesen, es másodjára.

A ruhám pedig hosszú fehér volt! Na és?!

Azt veszel föl amit szeretnél. Az a nap rolad, vagyis rólatok szól, nehogymár más mondja meg mit vehetsz föl!

2023. dec. 1. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!