Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme ennek a sok esküvőnek? Pár év múlva amúgy is mindenki elválik.
Általában a fiatalok rendezik a legtöbb költséget, de mindkét részről a szülők is bele szoktak adni, na meg aztán a rokonság ajándékot + pénzt adnak, vagy csak egyiket vagy másikat, cserében zabálnak és halálra táncolják magukat, valaki enyhén alkoholosan vagy túlnyomás alatt van. :D
Aztán következik a keresztelő, utána a válás, de valamikor a keresztelőt sem várják meg és szétrebbennek. :P
Legalábbis nálunk szokott ilyen variáció lenni. :D
Engemet nem vonz egyáltalán sem az esküvő, sem a házasság...
Nem akarok pórázon élni és mint egy gályarab. :P
L
Nem a te dolgod. Érdekes a környezetemben az utóbbi időben elég sok esküvő,lagzi volt. Köszönik nagyon jól meg vannak.
Nem értem miért kell neked mással foglalkozni?
Mi van ha elválnak? Nagy dolog
Kit érdekel. Egyéni szabad akaratuk eldönteni mit akarnak. ŐK így boldogok. Nem az én dolgom. Mert boldogok es házasok akarnak lenni tol- ig ideig. Ezért tesznek eskut egymasnak.
Szerintem te is kezdj el a házad tájával foglalkozni.
Engem csak az zavar hogy nem tudok aludni toluk ejszaka az uvolto zene miatt vagy mert epp rajuk jott az erzelmes karaokezas. Volt mar tobbfele de a legneccesebb mikor karaokeznak es hamis a hangjuk es mindezt a lehető legérzelmesebben teszik uvoltve. Vagy mikor ejszaka a lagzis zene bömböl. Nekem meg bőven lenne dolgom a következő nap is es kovetkezo nap meg senki se érti miért vagyok olyan fáradt. Nem érdekel tegyek ugy hogy a többieknek akiknek semmi koze nincs hozzá eszre se vegyek es ne legyen szar nekik mert keveset aludtak miattuk amihez semmi kozuk. Értem én hogy boldogok, és az étteremnek is kell a pénz és engedélyük van, csak szar hogy olyan helyre koltoznek mindig ilyen szolgaltato egysegek ahol nem tud tobb szaz ember aludni miattuk, mert a hazak legfolyoso modjara akusztikailag is erositik az amugy is hangos zenéjüket.
En amugy minden ilyen rendezvenyt varoson kivulre tennek, ahol nincs senki, mert megértem azokat akik egész héten güriznek es szombat vasárnap tudnának csak aludni.
Na, igen. Régen a hagyomány szerint a lány szülei állták a lakodalmat. A fiú szülei az italokról gondoskodtak.
Ma már ez nem így van. A fiatalok eldöntik kit hívnak meg, hol legyen, milyen zene szóljon, és így nincs beleszólása a szülőknek.( biztos vannak kivételek)
Nekem több gyerekem van, ha megfeszültem volna se tudtam volna finanszírozni egyikőjük esküvőjét sem. Hitel meg szóba sem jöhetett. Megoldották, és nem volt elvárás, hogy mint szülő megszakadjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!