Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme ennek a sok esküvőnek? Pár év múlva amúgy is mindenki elválik.
Én is szeretek esküvőre menni, nem érdekel,hogy pénzünkbe kerül. A legutóbbi esküvőre 60 ezres ruhába mentem + adtunk a nászpárnak, de hát olyan ritkán van ilyen esemény.
A sajátom 4 éve volt, nagyon jól sikerült. 2,5 millióba került 60 fővel, de az egész összeg visszajött. Mellesleg nem feleslegesen szórod hanem egy olyan napért ami ha jól sikerül egy életen át gyönyörű emlék marad. Én a mai napig mondom,hogy dobjunk össze megint egy esküvőt 😃 (persze csak viccből)
Hát még a párt mit keres ott 🤣
Miért kell ilyen keményen beszólni?
Tuti vmi feminista szar lehetsz.
13-as teljesen félreérti a kérdezőt. A kérdező szimplán csak nem érti mi értelme van azoknak a házasságoknak amik amugy is vállással végződnek de kidobtak az ablakon több millió forintot mert valahol nem 2,5 milla, van aki többet fizet es kevesebbet tancol ossze mert lehet az o rokonai, ismerosei nem engedhetnek meg maguknak 60 ezer forint tancpénzt vagy ajándékot.
Aki házasosik es millakat pazarol es vállik az is olyan mint a játék fuggo csak ok azok akik kapcsolat fuggok es kulsoseg fuggok, valamilyen lelektani nehezseg es vágy miatt amit ugy gondol hogy ez most bejon neki ennek kovetkezteben eldob magatol tobb milla penzt.
Egyebkent lehet ezt is ésszeruen minden fugges nelkul csinalni ami epito jellegu es tanul is ergo nem okoz fuggoseget.
De aki oszinten hazasodik azoknak leginkabb az a lenyeg hogy ok egyutt lehessenek es ez lehet csak ket tanus vagy tenyleg azok vannak jelen akik fontosak mert ez lenne a lenyeg ilyen esemenyeknek es utana egy otthoni vagy kulso lefoglalt helyszines senkit nem zavaro zenes vacsora is ami DIY tehat maguk keszitettek es akkor 50-bol megoldottak a polgari eskuvot a vacsit meg par 10 ezer forintbol es a zenet meg free commercial valogattak ossze. Vacsit is lehet olyat kesziteni aminel megnyaljak mind a 10 ujjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!