Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sütemény számít kínosnak egy esküvőn?
Facebookon egy nőkkel teli csoportba szembesültem azzal,miszerint a hagyományos sütemények mint pl francia krémes,kis puncs,kókusz tekercs,sport szelet,hólabda stb...
Már kínosnak számít
Helyette azokat a desszerteket írták amiknek a nevüket se tudom de ahogy elnéztem a valaszadok sem ugyanis csak képeket illusztrálták milyen sütemény lenne illő
Csatalom:
Első: [link]
Ilyesmiket csatoltak.
Szerintetek?
Köszönöm
A válaszaitok nagyon jól estek
Örülök hogy a retro sütire is van még igeny es nem kínos
Egyet jegyezz meg, mielőtt szétstresszeled magad a részleteken.
Semmi sem kínos, amit te a saját esküvődre szeretnél (oké, biztos lehetne olyan, de általános dolgokban semmi sem az, nyilván ha iszapbirkózás közben mondod ki az igent egy tucat félmeztelen sztriptíztáncosnő sikongatására- mert az valóban kínos lehetne , ha akadna is aki élvezi).
Nincs olyan, hogy kínos süti, lehet a pénisz alakú aprósütemény nem aratna mindenkinél osztatlan sikert, de a hagyományos vonalból semmivel nem lőhetsz mellé, aki meg fanyalogna, vagy kioktatna erről, az egyrészt tartsa meg a véleményét saját magának, másrészt nyaljon sót és maradjon otthon!
Sok boldogságot!
Nekünk jövőre lesz az esküvőnk. Az egész menüsor és az utána lévő desszertek és a torta is "hagyományos" vagy akár mondhatjuk,hogy "retró" lesz.Ha valakinek ez nem tetszik,mert neki fine dining kell meg kimondhatatlan nevű sütemények,akkor sajnálom,de nem érdekel,rendezzen egyet ő is,és akkor ott azt eszik-iszik, amit akar.
Lehet ezzel most nem leszek népszerű,mert tényleg azt látom,hogy mindenki (tisztelt a kivételnek) próbálja túllicitálni a másikat.
Nekünk is jövőre lesz az esküvő.
A család és pár szomszéd ígérte,H fog sütni.
Ha nem sütnének is Linzer, Zserbó, kókuszgolyó, Isler, Puncsszelet, barack vagy diócska, sajtos rúd, pogácsa lenne... Plusz a torta :)
Valamiből jó az újítás, de sütiből, Köszönjük jó a klasszikus( ha házi meg még finomabb,)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!