Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Sütemény kérdés, nem pofátlanság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sütemény kérdés, nem pofátlanság?

Figyelt kérdés

Egy cégnél dolgozom, az irodákban kb. tizen dolgozunk nők. Egyik munkatársnőnk (nem közvetlen az irodai munkában munkatársnőnk, ő a raktáros, máshol van helyileg is,)az ő lánya férjhez megy három hét múlva.

Ezzel a munkatársnővel szoktunk beszélgetni pár szót, pár mondatot, de messze nem barátnője egyikünknek sem, és nem is úgy kollegina, hogy egy irodában lennénk.

Na szóval, szabályosan megkért minket, hogy legyünk szívesek, mindenki süssön egy tálca aprósütit a lánya lagzijába. Mert hogy így mi meg sem éreznénk (egy-két tepsi süti nem a világ), viszont akkor az 8-10 féle lenne, és neki már erre nem lenne gondja.

Hát, nekem a pofám leszakad. Mi a véleményetek?

2018. ápr. 15. 17:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Az en pofam is leszakad 🤗
2018. ápr. 15. 17:50
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk hogy a te szavaiddal éljek, nekem is leszakadna a pofám. Ezt csak úgy?

Nem vagytok barátnők, még csak közvetlen kolleganők sem.

Meg lettetek hívva amúgy?

2018. ápr. 15. 17:51
 3/18 A kérdező kommentje:

2-re:

Nem lettünk meghívva (de nem is számítottunk rá).

Amúgy kb. 120 fős nagy lagzi lesz, olyan hagyományos.

A szertartásra sem lettünk meghívva, és hát mondom, nem vagyunk barátnők, én ilyet max. nővéremtől vagy barátnőmtől kérnék, vagy régi jól ismert szomszédasszonytól. (Ha már mindenképp házi sütit akarok, költségek nélkül). Vagy túlbiztosítani magam házi aprósütivel.

Majd mondjuk, hogy így az éves zárás meg úgy, túlórák (pénzügy-könyvelés), na de még mi érezzük magunkat szarul?

2018. ápr. 15. 17:54
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a képébe röhögtem volna. Van pofája.
2018. ápr. 15. 18:06
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
En nem sutnek neki. Kirohogtem volna.
2018. ápr. 15. 18:13
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy 120 fős nagylagzira nem a munkahelynek kéne biztosítani a süteményt. Munkatársaid mit szólnak?

Én is csak nevetnék rajta.

2018. ápr. 15. 18:20
 7/18 anonim ***** válasza:
58%
Mondjatok, hogy persze, suttok, es aztan egyikotok se vigyen egy szem sutit se (vagy fejenkent 1db fornettit). Ha lesz nagy hummoges meg hapogas, akkor fel lehet vilagositani, hogy ez azert igy eleg gaz, gondolkozzon mar :D
2018. ápr. 15. 18:21
 8/18 anonim ***** válasza:
90%

Mondd, hogy neked sajnos pont most romlott el a sütőd, de szívesen elküldöd nagymamád kedvenc aprósüti receptjét.

Szerintem ez elég egyértelmű lesz, főleg, ha mindannyian valami hasonlóan átlátszó kifogással hárítjátok el a kérést.

2018. ápr. 15. 20:30
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként szerintem is kibäszott nagy pofátlanság ilyet kérni, főleg úgy, hogy nem is hívott meg titeket az esküvőre.
2018. ápr. 15. 20:32
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok.

Kolleganőim is csak néznek, az egyik mondta, hogy pont szabin lesz akkor. Többen a túlórás időszakra hivatkozunk.

Majdcsak észreveszi magát így.

2018. ápr. 15. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!