Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Pofátlanság vagy természetes? Számunkra ismeretlen vendégekről van szó.
Meghívtuk a szűk körű esküvőnkre a vőlegényem egyik régi barátját. Neki van egy párja és a vacsorára hozni szeretnék a nő előző házasságából született két nagy gyerekét (16-18 évesek kb). Csakhogy mi őket egyáltalán nem ismerjük. Én még életemben nem láttam őket, a vőlegényem pedig maximum egyszer-kétszer. A közös gyereküket pedig otthon hagyják, mert ő még kicsi.
Őszintén szólva bennünk fel sem merült, hogy őket hozni akarják, mivel nem is ismerjük őket és nem kisgyerekekről van szó, akik felügyeletre szorulnak.
Előre is köszönöm szépen a véleményeket.
Az rendben van, hogy hozza a barátnőjét. Ha a kicsi gyereket hoznák, az is érthető lenne. Na de a nagyoknak mi köze hozzátok?
A vőlegényed mondja meg kerek perec, hogy a meghívás a párnak szól, nem a családnak.
Nem biztos, hogy pofátlanság nagyon sok helyen az a szokás, hogy a meghívás a családnak szól (szülők, gyerekek) lehet, nekik így természetes.
Ti tudjátok, hogy döntötök, ha annyira szűkösek a keretek, akkor meg lehet mondani, hogy ne haragudjanak, ennyi a létszám, amit fogadni tudtok. Ha meg még beleférnek, akkor esetleg jó alkalom lehet az ismerkedésre. Ahogy érzitek.
Azért zavar, mert tudta a barát, hogy szűk körű esküvőt tartunk. Egyébként nem a pénz miatt, hanem mert mi így szeretnénk…hogy csak azok az emberek legyenek ott, akik a legközelebb állnak hozzánk.
A plusz két fő sem a pénz miatt zavar, csak mint mondtam, mi nem ismerjük őket egyáltalán. Tehát mi nem az egész családot ismerjük, csak a párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!