A barackpálinkában úszik egy ismeretlen, fehér anyag, mi lehet az? Ez természetes, esetleg rosszul lett elrakva?
Figyelt kérdés
2014. dec. 10. 17:27
1/3 anonim válasza:
véletlen nem verte bele valaki:D?
2/3 anonim válasza:
Szerintem rosszul biztosan nem lett elrakva, több dologtól függhet amelyet itt nem akarok részletezni. Vegyél egy kávéfiltert és szűrd át azon a pálinkát, vagy esetleg egy 5mikronos szűrőn,utána valószínűleg megszűnik ez az esztétikai probléma!
3/3 Attila551122 válasza:
Attol van az a lepedék, hogy a cefre alszesz főzésekor nem használtak kozmaolaj szűrőt .Ezt most nem részletezném tovább. Igen vegyél tea vagy kávé filter szűrőt (világos barna tölcsér alaku papír ) azt tedd tölcsérbe és csepegtesd át rajta a páleszt.Lassan fog menni , folyamatosan tölcsd fel. Vigyázz ne zúditsd ne hogy a szűrő alja kilyukadjon. Lehet tejjel deríteni aztán fagyasztó de az neked bonyolultabb lenne. További segítség egy helyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!