Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Sütemény kérdés, nem pofátlanság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sütemény kérdés, nem pofátlanság?

Figyelt kérdés

Egy cégnél dolgozom, az irodákban kb. tizen dolgozunk nők. Egyik munkatársnőnk (nem közvetlen az irodai munkában munkatársnőnk, ő a raktáros, máshol van helyileg is,)az ő lánya férjhez megy három hét múlva.

Ezzel a munkatársnővel szoktunk beszélgetni pár szót, pár mondatot, de messze nem barátnője egyikünknek sem, és nem is úgy kollegina, hogy egy irodában lennénk.

Na szóval, szabályosan megkért minket, hogy legyünk szívesek, mindenki süssön egy tálca aprósütit a lánya lagzijába. Mert hogy így mi meg sem éreznénk (egy-két tepsi süti nem a világ), viszont akkor az 8-10 féle lenne, és neki már erre nem lenne gondja.

Hát, nekem a pofám leszakad. Mi a véleményetek?

2018. ápr. 15. 17:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszitek. A munkahely nem arra való, hogy onnan szerezze be az ember az ingyensütit a lánya esküvőjére.
2018. ápr. 15. 21:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Visszakérdeztem volna, hogy jól értem e?

Hogy meg se vagyok hívva, de süssek? Egy idegen esküvőjére :D

kiröhögném

2018. ápr. 16. 09:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

#7: Azért a lányt nem lenne szép dolog direkt megszívatni a hülye anyja miatt. Könnyen lehet, hogy nem is tud róla, hogy az anyja hogyan tervezi megoldani az általa bevállalt aprósütemény-kérdést.

Kérdező, te se arra várj, hogy "majdcsak észreveszi magát", mert aki ennyire el van tájolva az gyakran soha nem veszi észre magát. Túlórás célozgatások helyett tisztán kommunikáljatok, valamelyikőtök vonuljon vele félre 2 percre és közölje, hogy nem fogtok a lánya esküvőjére sütni, ne számoljon vele. Ha pampog, meg lehet mondani, hogy ne személyes sértésnek vegye, de irreális szívességet kért a saját életüket élő, a lagzira még csak meg sem hívott emberektől.

2018. ápr. 16. 11:16
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg azzal jön, hogy miért nem akkor mondtátok, arra nyugodtan lehet válaszolni, hogy igazából annyira meglepődtetek ezen a kérésen, hogy köpni-nyelni nem tudtatok, nem tudtátok, hogyan reagáljatok rá.
2018. ápr. 16. 11:19
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy segítettetek tanácsokkal.

Tisztáztuk is. Egyik kolleganő lement a raktárba, valami anyagos számlát keresett, és így négyszemközt megmondta neki, hogy nem. Mindegyikünk elfoglalt, családunk van, stb, oldja meg egy cukrászdában, vagy valakivel, aki üzletszerűen vállal ilyet.

Érdekes volt, azt mondta heherészve, hogy azért gondolt ránk, mert mi ott az irodában szoktunk házi sütiket enni, (tény, hogy amikor jött fel az anyagszámlákért, volt, hogy megkínáltuk, ha már ott volt a tálca az íróóasztalok valamelyikén). És akkor szoktuk mondani, hogy ezt melyikünk sütötte.

(Na de hát ebből ne vonjon le olyan következtetést, hogy így megússza, nem igaz?)

A lényeg, hogy tudomásul vette.

2018. ápr. 16. 13:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Jót nevettem volna és ennyi :D

PErsze, majd az ÉN pénzemen sütögessek NEKI. Ez hülye.

2018. ápr. 16. 16:51
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
De, az.
2018. ápr. 17. 21:17
 18/18 anonim ***** válasza:
73%
Azt tudom, hogy anyukámék munkahelyén ez szokás, az én esküvőmre is küldött sütit az egyik kolléganője és anyukám is küldött már többször sütit. De nem hiszem, hogy így közölve lett volna bárkivel is.
2018. ápr. 18. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!