Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Süti kérdés gyakorlati részébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Süti kérdés gyakorlati részében tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Mi kb. 25-30-an leszünk, egy ünnepi ebéd az esküvő után. (Tánc, egyebek nem lesznek).

Süti úgy lesz, hogy krémes süti az csak az esküvői torta lesz.

Emellett lesznek aprósütemények, sós is, édes is. Az édes az zserbó, néró, linzer, ezek is cukrászdából lesznek.

Ez hogy szokott lenni, amikor érkezünk, már akkor kiteszik az asztalra az aprósütiket? Szerintem megérkezünk az étterembe esküvő után, és lényegében utána kb. fél órán belül már lesz az ebéd.

Nálam ott van a zavar, hogy a sósakat rendben, hogy kiteszik már ebéd előtt, de az édes aprókat is? (Torta ebéd után lesz, az rendben).

Köszönöm, ha ír valaki.

#sütemény #édes #apósütemény
2018. máj. 6. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálunk a sósak kint voltak az asztalon. Itt szerintem a nagy kérdés az, hogy a torta egyből ebéd után lesz kínálva vagy 1-2 óra beszélgetés és azután. Ha rögtön lesz torta vágás akkor az elején kitenném ha csak később akkor pedig ebéd után.
2018. máj. 6. 16:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Sok embernek egyáltalán nem gond az édes süti ebéd előtt :)
2018. máj. 6. 21:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kis létszámú éttermi ebédnél semmi szükség az aprósütis bohóckodásra. Ha normálisan mész étterembe, akkor se eszel aprósütit, ugyanis semmi értelme: megrendeled az ételt amit enni akarsz, megeszed, hazamész. Az aprósüti a lagziba való, hogy a lakoma előtti-utáni órákban is legyen mit eszegetni. A lagzi nélküli éttermi esküvőre hurcolt aprósütemény egy értelmes, hasznos szokás értelmetlen ráeőltetése egy olyan helyzetre, ahol nincs funkciója. Ott van az étlap a desszertekkel, ne a linzert kelljen illedelmességből tuszkolni, ha valaki egy somlóit vagy fagyikelyhet kívánna. A tortátok az emberek 90%-ának amúgy is elég lesz desszertből.
2018. máj. 6. 21:56
 4/9 A kérdező kommentje:

3-as, sok igazság van abban, amit írsz. Lényegében megérkezünk a házasságkötő teremből az étterembe, és kb. szerintem fél órán belül szolgálják is fel az ebédet.

A másik, hogy kánikulában csak azért egyen valaki linzert, hogy egyen...

Ezt még átgondoljuk.

Viszont így a 40 szeletes esküvői torta vajon elég desszertnek 25-30 főre? (Jó kérdés, tudom...)

2018. máj. 7. 09:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem elég, 10-15 ember így is tud repetázni, ha meg úgy látod hogy ennének még, akkor mondjátok meg, hogy mindenki desszertezzen kedvére amit csak kíván.
2018. máj. 7. 14:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2018. máj. 7. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Én úgy láttam, hogy esküvőkön nem nagyon szokták kipakolni az aprósütiket, se az édest, se a sósat. Kipakolva csak ilyen vendégfogadásbál láttam, mondjuk az önkormányzat/polgári hivatal vagy a templom előtt... amikor még ott helyben megy a gratuláció.

Inkább csak utána... akkor legalább, ha nem fogynak el, becsomagolásig nem állnak ott órákig.

2018. máj. 14. 10:32
 8/9 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm.

Átgondoltuk, nem is lesznek a klasszikus értelemben vett aprósütik, így döntöttünk. Az esküvő torta lesz maga a desszert, és vele párhuzamosan szolgálnak majd fel minden asztalra egy összeállítást. Ami úgy lesz, hogy cukrászdában rendeljük, szelet sütiből áll (tehát kicsit krémesebb), és egy szelet 3-ba lesz vágva. Ebből kap minden asztal egy válogatást, az ebéd után. (És akkor lesz kétféle sós is.)

Nem variálunk ennél többet tényleg, mert egy ebéd lesz, és délután 5-ig béreltük a helyet.

Jó volt ezt így átbeszélni itt, mert legalább kitisztult a kép:)

2018. máj. 15. 13:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! En ellenvelemenyezek! Most volt eskuvonk, 20 fo szinten esketes+vacsora, bar mi megkaptuk termet tehat addig maradtunk volna amig akarunk de ugye mindenki tudta fel9kor legkesobb asztalt bontunk. Mi azonnal vagtuk a tortat vacsi utan.

Mi kifejezetten kertuk, hogy legyen egy sutis asztal, ahova ki van minden pakolva, es az a torta elott mar fel volt rakva, barki aki arra jart vehetett belole.

En baromi sokat hisztiztem hogy minek suti - mondvan azt a buliba szoktak enni foleg mi meg nem bulizunk - aztan minek sutni majd rendelunk parat stb. Vegul a csaladi nyomasnak engedtunl es belendult rokonsag, 10 kulonfele aprosutit sutottek, es raadasul nem keveset. Neztem is nagyokat, hogy dobalhatjuk majd ki ennek ertelme semmi. Boven tudtunk pakolni mindenkinek mindenbol amit mindenki nagyra ertekelt, es a vicc az hogy az isteni finom vacsora ellenere is olyan szinten fogytak a sutik, hogy gyakorlatilag magunknak mar csak par darab maradt. Szoval nalunk nagyon is jol jottek sutik 😀

2018. máj. 19. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!