Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány szeletes legyen az esküvői torta és milyen ízű?
Tudom,hogy sok helyen próbálták már a különféle internetes oldalakon megsaccolni,de engem most személyes vélemények érdekelnek,akár már házasoktól,akár a szakmában tevékenykedő cukrásztól.
Illetve,hogy milyen ízek azok,amivel nem lövünk mellé?
Én arra gondoltam,(de ugye nem értek hozzá...),hogy mivel a miénk kisebb esküvő lesz (30-40 fő körül),így maximum két szintes lenne,alsó az valamilyen csokoládés,mert azt állítólag sokan szeretik,(bár én nem igazán ismerek ilyeneket)a felső szint pedig valamilyen gyümölcsös, tejszínes,de mindenféleképpen könnyedebb.
Te melyik tortát ennéd szívesen egy nyári esküvőn?
Általában 3 szintes. Gondolom akkor 8×3=24 szeletes egy torta. De ha nagyok akkor talán kijön 3x10 azaz 30 szelet.
De rengeteg torta van egy lagzin.
Nálunk is az volt hogy csokis és tejszínes màlnás meg egy karamellas.
És melyik fogyott el legjobban? A tejszínes malnas
Ezt nem hiszem el!
Kiirsz egy kérdést a menyasszonyi tortadrol, mintha mi lennénk a vendégek! Döntsd el te milyet szeretnél!
Nálunk 47 fős lagzi volt, 50 főre lőttük be a tortát. De nem szintes volt, hanem sok kicsi, ami kb egy nagyobb szelet méretű. Ilyenek: [link]
Volt csokis és epres. A csokis volt a mindenféle mentes, mert ma már sokan vannak cukor-, glutén- vagy tejmentes diétán. Az epres előbb fogyott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!