Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány szeletes legyen az esküvői torta és milyen ízű?
Tudom,hogy sok helyen próbálták már a különféle internetes oldalakon megsaccolni,de engem most személyes vélemények érdekelnek,akár már házasoktól,akár a szakmában tevékenykedő cukrásztól.
Illetve,hogy milyen ízek azok,amivel nem lövünk mellé?
Én arra gondoltam,(de ugye nem értek hozzá...),hogy mivel a miénk kisebb esküvő lesz (30-40 fő körül),így maximum két szintes lenne,alsó az valamilyen csokoládés,mert azt állítólag sokan szeretik,(bár én nem igazán ismerek ilyeneket)a felső szint pedig valamilyen gyümölcsös, tejszínes,de mindenféleképpen könnyedebb.
Te melyik tortát ennéd szívesen egy nyári esküvőn?
Akkor ne hidd el 9-es. Nem tudom miért fáj,hogy egy kérdések feltevésére született fórumon megérdeklődöm,hogy mások mit tapasztaltak.
A többieknek köszönöm a normális hangnemben írott válaszokat.
Én inkább az egyéb sütik számát csökkenteném, szerintem tortából általában azért szoktak kérni. Látszám/szelet mennyiséggel számolnék, mert általan azért kevesebb fogy, de nálunk pl. szokás a távozó vendégeknek csomagolni.
Túrósat, tejszíneset, krémeset csak akkor választanék, ha nem nyáron lesz az esküvő. Biztos én reagálom túl, de vendégként sem merek melegben ezekből enni.
Egy csokis szerintem is jó ötlet, én szeretem az Esterházyt és a Dobost is. Nem árt egy ilyen klasszikusabb, illetve én az egyik kisebbet biztos mentesre kérném, mert nálunk van barátok között allergiás, a családban meg cukros.
Amilyet kedveltek - vagy kérdezzétek meg a násznépet.
Én nem eszem süteményt - nagyjából 6 éve, semmilyet -, így az én véleményem pl tök irreleváns :D
Nekünk jövőre lesz 40-50 fős esküvő.
Mi legalább 50 fős tortára gondoltunk, az egyik szint biztosan csokis lesz, mert sokan szeretik, köztük mi a jegyespár is azt favorizáljuk. A másikat még totózzuk, hogy gyümölcsös vagy legyen egy három szintes és a csokin felül egy réteg gyümics, meg egy citromos mondjuk.
A glutén és tejérzékenyeknek 14 allergénmentes sütiket fogunk venni és egy kisebb tortát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!