Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hány szeletes az átlag esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány szeletes az átlag esküvői torta?

Figyelt kérdés
Cukrászdából kértem árajánlatot, de kérték, hogy írjam meg, hány szeleteset gondoltam. Szóval hány szeletes a sima torta? (26 centis)
2014. jan. 11. 15:31
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

annyi szeletes torta kell minimum ahányan lesztek az esküvőn

(nekünk 100 szeletes volt, 4 szint magas, egyre kisebb négyzet alap elforgatva)

A 26 cm-es torta hivatalosan 30szeletes...

[link]

2014. jan. 11. 15:37
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Én a helyedben keresnék egy képet a neten egy tortáról, ami tetszik, kinyomtatnám és a cukrász elé tenném, hogy kb. ilyesmire gondoltam. Legtöbbször persze úgy szokták, hogy mindenkinek jusson a tortából 1-1 szelet, de nem mindenki szereti a tortát amúgy se... így felesleges szerintem ehhez igazodni. Mivel úgyis sok sütemény és más torta is van a lakodalomban (sok helyen szokás, hogy visznek is, és amit visznek, az eléjük kerül), így lehet azt kicsi szeletekre is vagdosni, kóstoló címmel.
2014. jan. 11. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi úgy számoltunk, hogy mindenkinek jusson egy szelet, az édesszájúaknak kettő. A maradékkal nem volt probléma, egyrészt nem sok maradt, másrészt becsomagoltuk a közelebbi családtagoknak.

80-an fős lagzink volt, 100 szeletes tortával. Nagyjából egy szeletet evett mindenki, bár nem követtem ki mennyit eszik, de a maradék alapján így tűnt. Én amondó vagyok inkább több legyen mint kevesebb. :)

Átlag esküvői torta akkora, amekkorára kérik, szóval szerintem nem lehet erre normálisan válaszolni.

Egy 26 centis szerintem nagyjából olyan 20-24 szelet lehet, bár attól függ mennyire spórol vele az ember.

2014. jan. 11. 17:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát tudom, nem lehet erre normálisan válaszolni, ezért is furcsállom, hogy megkérdezte a cukrászda.
2014. jan. 11. 17:37
 5/6 anonim ***** válasza:
azt mindig megkérdezik.... megmondod hányan lesztek kb... és annyi szeleteset kérsz... ők tudják, onnan hogy hány cm-es, vagy hány emelet kell
2014. jan. 11. 17:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. jan. 11. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!