Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sütemény számít kínosnak egy esküvőn?
Figyelt kérdés
Facebookon egy nőkkel teli csoportba szembesültem azzal,miszerint a hagyományos sütemények mint pl francia krémes,kis puncs,kókusz tekercs,sport szelet,hólabda stb...
Már kínosnak számít
Helyette azokat a desszerteket írták amiknek a nevüket se tudom de ahogy elnéztem a valaszadok sem ugyanis csak képeket illusztrálták milyen sütemény lenne illő
Szerintem az esküvő stílusához passzoljon a süti. Van, aki minimálból akarja kihozni, más meg flancol.
2023. nov. 10. 19:25
12/26 anonim válasza:
Pl. a zserbó vagy más soklapos egyáltalán nem kínos süti, pláne ha minőségi alapanyagokból készül. Kinézetre is elegáns, nem attól lesz esküvőre való, ha kimondhatatlan neve van valaminek. Többsége ezeknek amúgy is egyszerű kevert valami, csak elnevezik hangzatosnak.
2023. nov. 10. 19:30
13/26 anonim válasza:
Nekem csak a somlói galuska és a palacsinta felel meg.
2023. nov. 10. 20:54
14/26 anonim válasza:
Én a hagyományos meg az újhullámos sütiket is szeretem. Egyikről sem gondolom hogy ciki. A mi esküvőnkön csak a tortavágás lett előrébb hozva, más édes nem volt. Nem igazán spórolásból, csak a sok pia meg kaja mellé a 40 fokban nem gondoltuk hogy kéne még plusz édes aprósüti.
2023. nov. 10. 21:18
15/26 anonim válasza:
Amiben mazsola van, minden más jöhet :)
2023. nov. 11. 08:54
16/26 anonim válasza:
A lónak a faxát (hogy klasszikust idézzek).
Teljesen jók a hagyományos sütemények, egyáltalán nem ciki azt kínálni. Szépek, kívánatosak, változatosak, ahány lagziban voltam, mindenhol így volt.
2023. nov. 11. 14:31
17/26 anonim válasza:
Szerintem ez jelentősen függ attól, hogy abból a Facebook-csoportból a nőket hívod-e meg az esküvődre, vagy a rokonaidat és barátaidat.
Mellesleg a linken a jobb felső zöld "sütemény" úgy néz ki, mint egy körömlakkal bekent hernyó, amit feldíszítettek kicsit...
2023. nov. 11. 18:05
18/26 anonim válasza:
17 És tényleg :) 🤣
2023. nov. 11. 18:45
19/26 anonim válasza:
Nem gondolnék kínosnak semmilyen sütit egy esküvőn. Ezek a modern, francia desszertek, amik a képeken vannak, talán kicsit dekoratívabbak, jobban mutatnak fotókon (kivéve a "hernyót" :D). Mi cukrászdából rendeltük a sütiket az esküvőnkre, vegyesen volt hagyományos (pl. keksztekercs) és ilyen többlapos, díszes tetejű. Nem is gondoltam rá, hogy bármelyik ciki lenne. Még az jut eszembe, hogy ha mondjuk a rokonság süti a sütiket, esetleg van, amelyik kevésbé szépre sikerül, vagy nem egyenletes, nagyobb szeletekre vágják, és az nem annyira esztétikus, bár attól még ugyanolyan finom és nem kínos.
2023. nov. 12. 12:43
20/26 anonim válasza:
Ez a süti amit belinkeltél 1500-1800 Ft körül van/db. Hidd el ha nincs lagzi barack azt tuti hiányolják, a kókuszgolyó, linzer, kókuszkocka, zserbó mennek, sósnak sajtos rúd, pogácsa, sajtos tallér. Teljesen jók. Sőt mi csináltunk gluténmentes aprósütiket is, illetve egy mindenmentes torta is alap már....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!