Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor a lagzi pénzkidobás, vagy pont, hogy meg kell adni a módját?
Annyira eltérőek a vélemények. Egyszer azt olvasom, hogy az egész csak a rongyrázásról szól, és ha igazán szereted a másikat, akkor kis esküvőt tartasz, mert akkor a másik fél számít és nem a buli, amire egyetlen nap alatt elköltesz milliókat. Aztán elolvasom azt, hogy egyszer van esküvőd az életedben, ne spórolj rajta semmit, add meg a módját, inkább ne házasodj, ha nincs rá elég pénzed, majd lesz esküvőd később.
Most akkor mi van?
"Annyira eltérőek a vélemények."
Ott a pont.
Ez nettó attól függ, hogy az illető mit gondol, hogyan áll hozzá. Nincs egy adott objektív álláspont, ezt a két félnek kell megbeszélnie, hogy hogyan gondolják. Ideális esetben hasonlóak a vélemények, nem ideális esetben meg akkor el kell rendezni egymás között.
Ahogy írták: ki mit szeretne. Van, aki szerint egy ebéd is rongyrázás és bőven elég bemenni két tanúval aláírni. Más meg tökhintót szeretne Dom Perignon pezsgővel és kaviárral.
Szerintem van arany középút a rongyrázás és minimális között. Meg lehet adni úgy is a módját, hogy nem költünk fölösleges dolgokra, mégis tartunk egy jó bulit utána.
A lényeg!
Mennyi jönne vissza? Ajándék + tánc + egyebekből?
Szerintem pénzkidobás. Úgyis tiszta stressz voltam aznap, hogy mi aztán tényleg nagyon lazára vettük az esküvőt. Alig emlekszem belőle valamire, mert inkább csak az idegeskedés része van meg a dolognak.
Ellenben a nászút utána, na az olyan volt, hogy évek múlva is mindketten töltekezünk belőle. Életem legboldogabb napjai.
Neked kell tudnod hogy mi a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!