Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most akkor a lagzi pénzkidobás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor a lagzi pénzkidobás, vagy pont, hogy meg kell adni a módját?

Figyelt kérdés

Annyira eltérőek a vélemények. Egyszer azt olvasom, hogy az egész csak a rongyrázásról szól, és ha igazán szereted a másikat, akkor kis esküvőt tartasz, mert akkor a másik fél számít és nem a buli, amire egyetlen nap alatt elköltesz milliókat. Aztán elolvasom azt, hogy egyszer van esküvőd az életedben, ne spórolj rajta semmit, add meg a módját, inkább ne házasodj, ha nincs rá elég pénzed, majd lesz esküvőd később.

Most akkor mi van?

2023. okt. 10. 21:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
24%
A lagzi , az a nőről szól. A férfi csak biológiai kellék.
2023. okt. 11. 05:58
 12/20 A kérdező kommentje:
Én valahogy a kettő közötti véleményen vagyok, én nem akarok mindenkit meghívni, csak akikkel talizunk évente legalább párszor, főleg család és 1-2 barát. Ez olyan 40 ember maximum. Én idei árakkal kalkulálva úgy számoltam hogy 2.5-3 millióból jön ki. Szerintem megéri, mert tényleg jó élmény, én alapból szeretem az esküvőket. Az én vágyam egy szép szertartás, finom vacsora, utána buli. Budapesten, mert itt van a rokonság 90%a.
2023. okt. 11. 06:27
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az eskuvo jo elmeny volt. A csaladdal, baratokkal szorakoztam, jot buliztam, élveztem a figyelmet. Nagy szerencsenk volt a zenekarral. Masok is jol ereztek magukat, en nem bantam meg, hogy ilyen volt. A mienk 70 fos volt.
2023. okt. 11. 07:29
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"Annyira eltérőek a vélemények."

Ott a pont.

Ez nettó attól függ, hogy az illető mit gondol, hogyan áll hozzá. Nincs egy adott objektív álláspont, ezt a két félnek kell megbeszélnie, hogy hogyan gondolják. Ideális esetben hasonlóak a vélemények, nem ideális esetben meg akkor el kell rendezni egymás között.

2023. okt. 11. 09:52
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó ötlet, klassz esküvő, 40 fő, kaja, buli - mitől bizonytalanodtál el...? Erre vágytok, ilyet kell rendezni. Nem a szomszéd meg Margitka nagynéni dönti el, mi a helyes. Amúgy valóban nincs olyan, hogy helyes. Amire a pár vágyik és amit megengedhet magának.
2023. okt. 11. 09:59
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írták: ki mit szeretne. Van, aki szerint egy ebéd is rongyrázás és bőven elég bemenni két tanúval aláírni. Más meg tökhintót szeretne Dom Perignon pezsgővel és kaviárral.

Szerintem van arany középút a rongyrázás és minimális között. Meg lehet adni úgy is a módját, hogy nem költünk fölösleges dolgokra, mégis tartunk egy jó bulit utána.

2023. okt. 11. 12:01
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

A lényeg!

Mennyi jönne vissza? Ajándék + tánc + egyebekből?

2023. okt. 11. 12:03
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát én nem hiszem hogy családonként 50 ezernél többet adnának
2023. okt. 11. 12:15
 19/20 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem pénzkidobás. Úgyis tiszta stressz voltam aznap, hogy mi aztán tényleg nagyon lazára vettük az esküvőt. Alig emlekszem belőle valamire, mert inkább csak az idegeskedés része van meg a dolognak.

Ellenben a nászút utána, na az olyan volt, hogy évek múlva is mindketten töltekezünk belőle. Életem legboldogabb napjai.

Neked kell tudnod hogy mi a fontos.

2023. okt. 11. 21:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Az pech, hogy Budapest, mert minden 5× áron van. Sorry.
2023. okt. 21. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!